Få et risikofrit live-bet på 50 kr. hos Unibet

Få et risikofrit live-bet på 50 k.. af Unibet

De sidste af de store fodboldligaer starter op igen i denne weekend, og dermed ruller bolden for alvor igen over hele Europa. Unibet er på banen med et lækkert tilbud: Få et risikofrit live-bet på 50 kr. – tilbuddet gælder kun til og med fredag d. 29. august.

Sådan får du et risikofrit live-bet på 50 kr.

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede er kunde, så spring blot videre til næste punkt.
  • Tilmeld dig kampagnen hos Unibet. Gå til “Min Bonus”, dernæst “Bonustilbud”.
  • Spil 50 kr. på en vilkårlig live-begivenhed. Taber du får du din indsats – op til 50 kr. – tilbage i form af bonuspenge. Bonuspenge skal blot omsættes én gang til minimum odds 1.40.

Det med småt

  • Dette tilbud er særdeles tidsbegrænset. Tilbuddet om et risikofrit live-bet gælder kun til og med fredag d. 29. august kl. 23.59.
  • Tilbuddet om et risikofrit live-bet gælder kun for live-væddemål. Væddemål sat før kampens begyndelse (pre-match) tæller ikke med.
  • Din refunderede indsats får du tilbage i form af bonuspenge. Bonuspenge skal omsættes én gang til minimum odds 1.40 før de er spillet fri. Bonuspenge kan spilles fri både via live-betting og pre-match.
  • Du kan godt nøjes med at sætte 10 kr. på dit kvalificerende live-bet, men så får du også blot 10 kr. refunderet hvis du taber. Unibet matcher indsatsen op til 50 kr. – minimum 10 kr.

Det lyder jo alt sammen ganske nemt og bekvemt. Den italienske Serie A starter som den sidste af de store ligaer op i weekenden, så det bliver en fodbold-weekend med masser af action. Fredag aften kan du bl.a. drage nytte af dette tilbud, når Dortmund tager til Augsburg, og skal forsøge at rette op på sidste weekends katastrofestart i Bundesligaen.

Unibet lancerer i øvrigt den store live betting championship-konkurrence i denne uge. I konkurrencen kan du bl.a. vinde tur til finalen i London og 60.000 kr. Du kan læse mere om kampagnen her på siden snarest.

Få et risikofrit live-bet på 50 kr. her

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs alt om Unibets velkomstbonus

Opret konto og få velkomstpakke med bl.a. bonus og gratis spil på mobilen

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus