Få op til 500 kr. retur hvis Manchester City vinder

Få pengene retur hvis Manchester City slår mægtige Bayern München på Etihad Stadium

Tirsdag aften støder de engelske og tyske mestre, Manchester City og Bayern München, sammen i verdens mest prestigefulde turnering; Champions League. NordicBet er på banen med et godt tilbud til dem, der skal have et par mønter på højkant på kampen. Få op til 500 kr. retur på fire udvalgte væddemålstyper.

Manchester City er tvunget til at vinde for at have en minimal chance for videre avancement i Champions League Gruppe E. De suveræne sydtyskere er allerede videre, og det store spørgsmål er nu om Pep & co. kan bevare motivationen i et opgør, som de ret beset kan være ligeglade med. Læs vores store optakt til braget på Etihad Stadium her.

Sådan får du pengene retur på Manchester City-Bayern München

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede er kunde, så spring blot videre til næste punkt.
  • Sæt et pre-match væddemål på et af følgende fire markeder: Første målscorer, Korrekt resultat, Halvleg/fuldtid eller Stilling efter 1. halvleg.
  • Hvis Manchester City slår Bayern München refunderes dine tabte væddemål – op til en værdi af 500 kr. Der er ingen gennemspilskrav tilknyttet de refunderede midler.

Det med småt

  • Tilbuddet gælder kun opgøret Manchester City-Bayern München som spilles tirsdag d. 25. november kl. 20.45.
  • Tilbuddet gælder kun for pre-match væddemål og på de fire udvalgte markeder (Første målscorer, Korrekt resultat, Halvleg/fuldtid eller Stilling efter 1. halvleg).
  • Du kan maksimalt få 500 kr. refunderet på kampen.
  • Tilbuddet gælder kun for single-spil. Du må gerne lave flere spil, så længe det samlede beløb ikke overstiger 500 kr.

Få cashback på Manchester City her

I sidste sæson mødtes de to giganter også i Champions League, og det endte med en sejr til begge hold. Lidt overraskende blev det dog til to udesejre i de to opgør, så der er måske lagt op til en lidt mere lige kamp end man umiddelbart skulle tro. I hvert fald kunne de suveræne tyskere kun slå Manchester City knebent med 1-0 i det første opgør på Allianz Arena i München. Kampen fløjtes i gang kl. 20.45 og kan ses direkte på TV3+.

Manchester City-Bayern München odds fra NordicBet

Manchester City-Bayern München odds fra NordicBet

Læs vores anmeldelse af NordicBet

Læs alt om NordicBets superlækre velkomstbonus

Opret konto hos NordicBet og deltag i The Great Escape

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 1.000 kr.