Få pengene retur på FC Midtjylland-AaB

Få 500 kr i cashback på topkampen i Superligaen; FC Midtjylland-AaB

Søndag spiller FC Midtjylland og AaB topkamp i Superligaen, og NordicBet er på pletten med tilbuddet om op til 500 kr. retur, hvis de forsvarende mestre vinder kampen. Nordjyderne har ikke tabt til FC Midtjylland i over to år, så det er ikke udelukket at de kan tage fra MCH Arena med en succesoplevelse. Der er ingen gennemspilskrav involveret, så har du planer om at spille på kampen er det bestemt en mulighed du bør overveje.

Sådan får du cashback på FC Midtjylland-AaB

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede har en konto, så spring blot videre til næste punkt.
  • Sæt et eller flere spil på følgende fire markeder; Første målscorer, Korrekt resultat (f.eks. 1-4), Halvleg/fuldtid eller Stilling efter 1. halvleg (1X2).
  • Hvis AaB vinder kampen i Herning, så giver NordicBet dig pengene retur på tabte væddemål på ovenstående fire markeder – op til 500 kr. pr. kunde. Du får pengene hurtigst muligt, og der er ingen gennemspilskrav tilknyttet.

Det med småt

  • Dette tilbud gælder for alle kunder – nye som eksisterende – og for FC Midtjylland-AaB som spilles tirsdag d. 23. november kl. 19.00.
  • Tilbuddet gælder kun for væddemål, som er sat pre-match – altså før kampen fløjtes i gang. Spillet skal samtidig være et single-spil. Multispil tæller ikke med.
  • Du får pengene retur ved efterfølgende log ind. Hvis du ikke logger ind indenfor 14 dage efter din refundering, vil du miste pengene.

Få pengene retur her

FC Midtjylland-AaB odds

FC Midtjylland-AaB odds fra NordicBet

Skal man tro landsholdslegenden Brian Laudrup vinder AaB dog ikke i Herning. Læs hans tip til topkampen i Herning og to yderligere kampe her.

Få pengene retur her

Læs vores anmeldelse af NordicBet

Læs alt om NordicBets superlækre velkomstbonus

Opret konto hos NordicBet og deltag i The Great Escape

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 1.000 kr.