Få 100 kr. cashback på Wozzy i French Open

Få cashback på Wozzy når hun møder Görges i anden runde i French Open

Torsdag formiddag kl. 11.00 skal Caroline Wozniacki forsøge at leve op til sin flotte førsterundesejr på Roland Garros, når hun møder tyske Julia Görges. Spiludbyderen NordicBet er på banen med et tilbud om pengene retur som en bonus, hvis du taber dit bet på Wozzy eller Görges.

 

Sådan får du 100 kr. cashback på Wozzy i anden runde

  • Opret en konto hos spiludbyderen NordicBet. Hvis du allerede har en konto, kan du blot gå til næste punkt.
  • Log ind på din konto, gå til kampagne-siden for dette tilbud. Kampagne-siden hedder “Spil på Wozzy mod Julia Goerges”. Registrer dig til kampagnen med den e-mail-adresse du benytter hos NordicBet.
  • Sæt et single-væddemål på præcist 100 kr. på Caroline Wozniacki – Julia Görges. Spillet skal være vindermarked (1/2) og sættes før kampen sættes i gang. Kampen forventes at gå i gang torsdag d. 28. maj. ca. kl. 11.00.
  • Taber du dit væddemål, vil du i løbet af 72 timer modtage et “riskfree bet” – eller cashback som vi foretrækker at kalde det – på 100 kr. Det kan benyttes til at spille på lige det du foretrækker. De 100 kr. skal gennemspilles seks gange til min. odds 1.80 før de er spillet fri. De lidt emsige gennemspilskrav betyder, at vi har svært ved at kalde tilbuddet for “riskfree”, men i stedet vælger vi at anskue det som en slags cashback.

Spil på Wozniacki-Görges her

Det med småt

  • Tilmelding til kampagnen er påkrævet.
  • Du har 60 dage til at spille evt. refunderede midler retur.

Wozniacki – Görges odds

Få cashback på Wozzy når hun møder tyske Görges

Spil på Wozniacki-Görges her

Caroline Wozniacki fik en fremragende start på French Open, da hun i første runde pulveriserede italienske Karin Knapp med 6-3 6-0. Wozzys tyske modstander i anden runde fik en lidt mere besværlig start på turneringen, da Julia Görges måtte ud i tre sæt for at overvinde amerikanske Coco Vandeweghe med 6-2, 5-7, 6-1. Wozniacki fører 4-3 i indbyrdes opgør imod Görges, men de to kampe på grus har hun desværre tabt. Der er dermed lagt op til en spændende kamp på det røde grus selv om Wozniacki er storfavorit, hvis man skal tro bookmakerne.

Wozniacki – Görges er programsat til at blive spillet på Philippe-Chatrier Court – altså selveste Centre Court – torsdag formiddag kl. 11.00. Kampen kan ses på enten Eurosport 1 eller Eurosport 2.

Husk også at Unibet er på banen med en række tilbud under French Open – bl.a. kan du få hvert femte live-bet risikofrit. Betfair tilbyder dig cashback på sætspil under hele turneringen.

Hvis du er i tvivl om, hvad der sker med dit væddemål hvis en tenniskamp afbrydes, så læs med her.

Coverbilledet er leveret af Marianne Bevis / Flickr.

Spil på Wozzy imod Görges i French Open og få 100 kr. i cashback