Få 100 kr. freebet til Europa League

Unibet giver dig muligheden for at få et 100 kr. freebet til Europa League

Torsdag aften spilles der returopgør i Europa League, og vi kan bl.a. se frem til den altafgørende kamp mellem Ajax Amsterdam og FC København. Unibet er på banen med lidt risikofri betting-action til kampen på Amsterdam Arena. Få et 100 kr. freebet til Europa League ved at spille på midtugens Champions League-kampe. Følg nedenstående nemme trin, og du har hurtigt optjent retten til et 100 kr. freebet til Europa League.

Sådan får du et 100 kr. freebet til Europa League

  • Opret en konto hos spiludbyderen Unibet. Har du allerede en konto, kan du blot hoppe videre i teksten.
  • Tilmeld dig på kampagnesiden for dette tilbud. Du finder kampagnesiden lige her.
  • Placér et livespil for mindst 200 kr. på en eller flere Champions League-kampe, som spilles tirsdag og onsdag i denne uge. Du bestemmer selv hvad du spiller på – blot dit odds er min. 1.40 og indsatsen er min. 200 kr.
  • Torsdag modtager du dit 100 kr. freebet til Europa League. Det kan du benytte til at spille på torsdagens mange spændende Europa League-kampe. Du kan benytte det til at spille pre-match og live. Du beholder nettooverskuddet af dit spil – og der er ingen gennemspilskrav tilknyttet!

Tag imod tilbuddet lige her

Det med småt

  • Tilmelding og kvalificerende livespil på midtugens Champions League-kampe er nødvendige for at være berettiget til et 100 kr. freebet til Europa League.
  • Dit kvalificerende spil må kun bestå af Champions League-kampe om tirsdagen eller onsdag.
  • Du må ikke benytte spiludbyderens specielle luk-væddemål / cash-in funktion – hverken i forbindelse med dit kvalificerende spil eller dit 100 kr. freebet til Europa League.
  • Du modtager dit 100 kr. freebet til Europa League torsdag senest kl. 18.00.
  • Hvis du vinder på dit 100 kr. freebet til Europa League beholder du nettogevinsten. Eksempel: Du spiller 100 kr. til odds 5.00 og vinder. Du kan derfor beholde 400 kr. (nettogevinsten). Pengene er cool cash og derfor ikke underlagt yderligere gennemspilskrav.

Spil på en af følgende Champions League-kampe og få et 100 kr. freebet til Europa League

Midtugens Champions League byder på fire spænende opgør. Juve og Atletico Madrid er kæmpefavoritter til at gå videre efter flotte sejre på udebane. I de to resterende opgør er der maksimal spænding om udfaldet. Du kan læse mere om de fire kampe på UEFA.com.

Du kan bl.a. benytte dit 100 kr. freebet til Europa League til at spille på Ajax Amsterdam-FCK

Torsdag aften spilles årets kamp set med danske øjne, når FCK skal forsvare 2-1-sejren fra Parken i den hollandske hovedstad. Ajax Amsterdam er ikke overraskende store favoritter på hjemmebane, men Ståles tropper har før vist at de kan holde nullet i europæisk regi. Kampen spilles torsdag d. 16. marts kl. 21.05, og du kan se kampen direkte på Kanal 5.

Husk også at den grønne spiludbyder lige nu er klar med endnu et risikofrit spil. Dette tilbud gælder for alle, som endnu ikke har spillet hos spiludbyderen fra en mobil enhed. Læs alt om dette tilbud her.

(Artikelfoto: Jan SOLO / Flickr)

Få et risikofrit spil på 100 kr. første gang du spiller på mobilen