Få 100 kr. freebet til Arsenal-Liverpool

Få et 100 kr. freebet til Arsenal-Liverpool

Få 100 kr. freebet til Arsenal-Liverpool som spilles mandag d. 24. august kl. 21.00. Det eneste du skal gøre er, at spille for 100 kr. på Europa League-kvalifikationskampen mellem Southampton og FC Midtjylland. Det er spiludbyderen NordicBet, som er den glade giver med freebet-konceptet “Bet One – Get One”.

Sådan får du et 100 kr. freebet til Arsenal-Liverpool

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede er kunde hos den populære skandinaviske spiludbyder skal du blot gå videre til næste punkt.
  • Log ind på din NordicBet-konto og registrér dig på kampagnesiden for dette tilbud. Kampagnen hedder blot “Få freebet på Premier League”.
  • Spil for 100 kr. på Europa League-kvalifikationskampen Southampton-FC Midtjylland, som spilles torsdag d. 20. august kl. 21.00. Dit spil skal være på præcist 100 kr., det skal være et single 1X2-spil, og det skal sættes før kampstart. Indenfor 72 timer vil du modtage dit freebet til Premier League-braget Arsenal-Liverpool.

Få et freebet på Arsenal-Liverpool her

Det med småt

  • Dette tilbud kræver registrering på kampagnesiden hos NordicBet.
  • Dit kvalificerende væddemål skal være et single 1X2-spil på Southampton-FC Midtjylland. Indsatsen skal være 100 kr.
  • Gevinster som følge af freebettet skal omsættes én gang til odds 1.8.

De danske mestre fra FC Midtjylland er på en særdeles svær opgave torsdag aften, når turen går til den engelske kystby Southampton og St. Mary’s Stadium. Ronald Koemans mandskab tabte godt nok 0-3 til Everton i sidste weekend, men holdet har alle forudsætninger for at spille med i top 10 i verdens bedste fodboldliga. Kampen går i gang kl. 21.00 og kan ses direkte på TV3+.

Arsenal-Liverpool er et traditionsrigt opgør i det engelske. Arsenal fik en katastrofe-start på Premier League, da de i første runde tabte 0-2 hjemme til lokalrivalerne fra West Ham. Siden fik Arsene Wenger dog skibet på ret køl igen med en sejr over Crystal Palace. Liverpool er derimod startet sæsonen med to sejre, og der vejres morgenluft på Anfield. Begge sejre er dog faldet i opgør imod to klubber, som må formodes at tilhøre den bløde mellemvare i rækken – henholdsvis Stoke og Bournemouth. Premier League-braget Arsenal-Liverpool spilles på Emirates mandag d. 24. august kl. 21.00 og kan ses direkte på TV3 Sport 2.

Spil på Southampton-FCM og få 100 kr. freebet til Arsenal-Liverpool