Spil på FCK-Porto og få 100 kr. freebet til Champions League

Få 100 kr. freebet til Champions League ved at spille på FCK-Porto

Spil på FCK-Porto og få 100 kr. freebet til Champions League dagen efter. Så godt lyder tilbuddet fra FC København-sponsoren Unibet, som er klar med et tilbud, der kan spice onsdagens runde op med et 100 kr. freebet. Følg nedenstående nemme trin, og du er meget snart berettiget til et 100 kr. freebet til onsdagens runde i Champions League.

Få 100 kr. freebet til onsdagens runde i Champions League

  • Opret en konto hos spiludbyderen. Hvis du allerede er i besiddelse af en konto kan du blot springe videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden for dette tilbud. Kampagnesiden hedder: “Få et 100 kr. freebet til Champions League onsdag” og du finder den lige her. På kampagnesiden skal du tilmelde dig.
  • Omsæt for minimum 100 kr. på Champions League-braget i Parken mellem FCK-Porto. Spillet kan være både pre-match og live – blot dit odds er minimum 1.40.
  • Dagen efter – altså onsdag d. 23. november senest kl. 16.00 får du tilskrevet et 100 kr. freebet til Champions League. Dette kan du benytte både pre-match eller til livebetting. Værsgo – det er ikke så svært!

Få dit freebet til Champions League her

Det med småt

  • Tilmelding til kampagnen og et kvalificerende spil er nødvendig for at være berettiget til et 100 kr. freebet til onsdagens runde i CL.
  • Dit 100 kr. freebet kan ses under “Mine freebet” eller når du vælger et odds fra Champions League på din spilkupon.
  • Vinder du på dit freebet, vil din nettogevinst være i kontanter. Bemærk at du beholder kun nettogevinsten – ikke indsatsen. Derfor giver det måske mening at satse lidt på dette spil. Ikke meget sjov i at vinde en flad tyver vel? Taber du på dit freebet vil det være brugt.

Få 100 freebet til CL-bold ved at spille på FC København

De københavnske løver kan med en hjemmesejr over stærke Porto igen bringe sig op på en andenplads, som giver adgang til forårets knock-out-runde i kongeligaen. En tredjeplads giver adgang til det næstbedste selskab – dvs. Europa League. Kasper Schmeichels Leicester fører gruppen suverænt og kan tirsdag aften avancere til næste runde. Sidstepladsen har Club Brügge heldigvis sat sig solidt på, og der skal ske mirakler, hvis ikke belgierne indtager den position efter de to resterende runder i gruppen.

Unibet-eksperterne Arnela Muminović, Anders Sigdal og Per Marxen lader op til braget i Parken med ovenstående videooptakt.

FC København – FC Porto spilles tirsdag d. 22. november kl. 20.45. Du kan naturligvis se kampen direkte på TV3+.

Onsdag aften vanker der endnu en omgang spændende opgør i Champions League. Du kan se frem til at kunne bruge dit 100 kr. freebet på en perlerække af spændende kampe; Borussia Mönchengladbach – Manchester City, Celtic – FC Barcelona og ikke mindst Arsenal – Paris SG. Det er helt op til dig, hvilken CL-kamp du foretrækker at spille på med dit 100 kr. freebet.

Husk også at tjekke vores bonussektion ud. Vi opdaterer den løbende med alle de seneste bonusser og tilbud. Du finder et stort udvalg af bonusser her.

Spil på FCK – Porto og modtag 100 kr. freebet til Champions League