Få 100 kr. freebet til London-derbyet Tottenham-Chelsea

Få et freebet på 100 kr. til Tottenham-Chelsea af spiludbyderen NordicBet

Søndag eftermiddag spilles et af de klassiske London-derbies, når formstærke Tottenham tager imod kriseramte Chelsea. Tottenham-Chelsea plejer altid at være en højdramatisk affære, og med den nuværende situation in mente, er der intet der tyder på at søndagens opgør bliver nogen undtagelse. Spiludbyderen NordicBet giver dig nu muligheden for at peppe lokalopgøret på White Hart Lane op med et 100 kr. freebet. Det kræver blot, at du først spiller 100 kr. på FC Midtjyllands torsdagskamp i Europa League.

Sådan får du et 100 kr. freebet til Tottenham-Chelsea

  • Opret dig som kunde hos NordicBet. Hvis du allerede har en konto, springer du blot videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden for dette tilbud. Kampagnesiden hedder: “Få 100 kr. freebet på Tottenham-Chelsea”. Der skal du registrere dig med den e-mail-adresse, som du benytter hos spiludbyderen.
  • Sæt et 1X2-spil på Europa League-kampen Legia Warszawa-FC Midtjylland. Spillet skal være på præcist 100 kr. og skal sættes før kampstart. Kampen spilles torsdag d. 26. november kl. 21.05.
  • Du vil derefter indenfor 72 timer få tilskrevet dit 100 kr. freebet, som du kan benytte til Tottenham-Chelsea. Gevinster som følge af freebettet skal omsættes én gang til min. odds 1.80.

Spil på Legia Warszawa-FC Midtjylland her

Det med småt

  • Tilmelding til kampagnen er nødvendig.
  • Spillet på Tottenham-Chelsea må gerne være en double eller triple. Din kupon skal blot indeholde et væddemål fra London-derbyet.

Spil på Legia Warszawa-FC Midtjylland og få 100 kr. freebet til Tottenham-Chelsea

Legia Warszawa-FC Midtjylland spilles torsdag d. 26. november kl. 21.05 og kan ses direkte på Canal 9.

Odds på Tottenham-Chelsea i Premier League

Tottenham med Christian Eriksen i en hovedrolle har virkelig fået gang i maskineriet i den hjemlige Premier League. Holdet har ikke tabt i ligaen siden begyndelsen af august, hvor man måtte strække gevær på Old Trafford i sæsonens hidtil eneste nederlag. Siden er det gået slag i slag for Nordlondon-klubben, som pt. indtager femtepladsen i Premier League. Anderledes problematisk ser det ud for Jose Mourinho & co. Holdet fra den fine del af London ligger på en lidet flatterende 15.-plads i Premier League, og spørgsmålet er om konkurrenterne allerede nu er stukket af i kampen om mesterskabet. Søndagens opgør på White Hart Lane endte i sidste sæson med en knusende 5-3 sejr til Tottenham, så det er de blå fra Chelsea som har revanche til gode.

Tottenham-Chelsea spilles søndag d. 29. november kl. 13.00 og kan ses direkte på TV3 Sport 2.

(Artikelfoto: Matt Boulton / Flickr)

Spil på Legia-FCM og få et 100 kr. freebet til Tottenham-Chelsea