Få 100 kr. freebet til Premier League

Få 100 kr. freebet ved at spille på Champions League-bold

I weekenden skal nogle af Europas bedste klubber igen i ilden, når den står på Premier League-fodbold i det engelske. Spiludbyderen NordicBet giver dig nu muligheden for at få et 100 kr. freebet, og det er alt sammen ganske simpelt. Det eneste du skal gøre er, at spille for 100 kr. på Champions League onsdag d. 22. april.

Sådan får du et 100 kr. freebet til Premier League

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede er kunde, kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Log ind på din konto og gå til kampagnesiden for denne promo. Du finder et link under siden “specieal tilbud”. Registrér dig med den e-mail-adresse du benytter hos NordicBet.
  • Spil præcist 100 kr. på én af onsdagens Champions League-kampe. Spillet skal være et single 1X2-spil og skal sættes før kampstart. Du kan vælge mellem at spille på Monaco-Juventus eller Madrid-dramaet mellem Real Madrid og Atletico Madrid.
  • Du vil i løbet af 48 timer efter kampens afslutning modtage et freebet på 100 kr., som kan benyttes til at spille på Premier League på lørdag.

Få dit 100 kr. freebet på Premier League her

Det med småt

  • Registrering til kampagnen er påkrævet.
  • Det kvalificerende bet skal være præcist 100 kr. og være et single 1X2-spil.
  • Gevinsten som følge af freebettet skal omsættes én gang til odds 1.8.

Spil 100 kr. på en af disse kampe…

Få et 100 kr. freebet til Premier League på lørdag

… og få 100 kr. freebet til en af disse kampe.

100 kr. freebet til Premier League

Tilbuddet gælder kun weekendens lørdagskampe i Premier League, så du kan altså desværre ikke benytte tilbuddet til braget på Emirates mellem Arsenal og Chelsea på søndag. Heldigvis bliver der også spillet en del interessante opgør på lørdag, og du kan naturligvis følge tre af disse på dansk tv; Southampton-Tottenham, West Bromwich-Liverpool og slutteligt Manchester City-Aston Villa.

Besøg NordicBet og få 100 kr. freebet til onsdagens Champions League-kampe