Få 100 kr. livebet på Thursday Night Football NFL-kampene

Få et 100 kr. livebet til Thursday Night Football NFL-kampene

NFL-sæsonen er begyndt med bulder og brag, og allerede nu har vi set en masse god action fra verdens bedste football-liga. Hver eneste torsdag spilles der en Thursday Night Football-kamp, og spiludbyderen Betsafe er klar med et godt tilbud til de danske natteravne. Spil for 100 kr. på weekendens sene kampe, og få et gratis 100 kr. livebet på Thursday Night Football kampen. Gennemspilskravene er blot én gang til min. odds 1.50, så der er virkelig tale om et ganske lækkert tilbud.

Få 100 kr. livespil på Thursday Night Football hver uge

  • Opret en konto hos spiludbyderen Betsafe. Hvis du allerede har en konto hos Betsafe, kan du blot gå videre til næste punkt – tilbuddet gælder naturligvis alle kunder.
  • Log-ind på din Betsafe-konto. Gå til kampagnesiden for denne promo. Kampagnen hedder “NFL NIGHTHAWK”. På kampagnesiden skal du tilmelde dig med den e-mail-adresse du benytter hos spiludbyderen.
  • Placér et single livebet på præcis 100 kr. på søndagens eller mandagens sene kamp (nattekampene). Søndagens sene kampe i NFL begynder typisk kl. 02.30, og mandagens Monday Night Football-kamp sparkes typisk i gang på samme tidspunkt natten til tirsdag.
  • Du vil i løbet af 72 timer modtage et live freebet på 100 kr. til den efterfølgende Thursday Night Football-kamp.

Få livebet på Thursday Night football her

Det med småt

  • Du behøver kun registrere dig en gang, så er du tilmeldt i hele kampagneperioden.
  • Freebettet kan kun benyttes én gang og er aktivt indtil fredag kl. 04:30 i indeværende uge.
  • Gevinster som følge af freebettet skal omsættes 1 gang til odds 1.50.

Få et livebet på 100 kr. til Thursday Night Football af spiludbyderen Betsafe

Thursday Night Football er NFLs ugentlige torsdags-kamp til de mange dedikerede fans, som ikke kan vente en hel uge mellem to runder. Kampen spilles kl. 02.25 dansk tid, så man skal virkelig være en natteravn for at tage del i denne promo. Kampene vises naturligvis på dansk tv – TV3+ er på pletten hver eneste torsdag.

Husk også at Betsafe lige nu giver dig chancen for at vinde en drømmetur til Wembley i London for at overvære en NFL-kamp på europæisk grund. Førstepræmien er en rejse for to personer til NFL-kampen Detroit Lions-Kansas City Chiefs. Læs mere om den konkurrence her.

Lige nu: Besøg Betsafe og få en lækker 100% bonus – op til 1000 kr.