Få 100 kr. risikofrit spil på Superligaen

Få et 100 kr. risikofrit spil på Superligaen hos spiludbyderen NordicBet

Få 100 kr. risikofrit spil på Superligaen hos spiludbyderen NordicBet. Efter en midtuge i pokalfodboldens tegn vender den bedste fodboldrække i Danmark tilbage i weekenden, og den skandinaviske spiludbyder er derfor klar med et tilbud om et risikofrit spil på Superligaen.

Sådan får du et 100 kr. risikofrit spil på Superligaen

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede er oprettet som kunde hos spiludbyderen, kan du blot springe videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden for tilbuddet om et 100 kr. risikofrit spil på Superligaen. Kampagnesiden hedder “Få 100 kr. riskfree bets på Superligaen”. På den side skal du tilmelde dig kampagnen.
  • Placér et væddemål på 100 kr. med din mobil eller tablet på et Superliga-væddemål til minimum odds 1.50. Du bestemmer selv om spillet skal være en single eller et multibet – så længe blot et af dine væddemål har mindste-odds på 1.50.
  • Du vil straks herefter modtage et risikofrit spil på Superligaen på 100 kr., som du kan bruge på en vilkårlig kamp. Du skal blot vælge dit risikofrie spil når du sætter dit spil på Superligaen.

Få dit risikofrie Superliga-bet her

Det med småt

  • Du skal tilmelde dig kampagnen og opfylde kravet om et kvalificerende spil for at være berettiget til et risikofrit spil på Superligaen.
  • Hvis du taber med dit risikofrie spil, vil du få indskuddet retur uden omsætningskrav.
  • Du skal benytte dit risikofrie spil på Superligaen senest indenfor 7 dag efter du har fået det godskrevet på din konto. Hvis du ikke når det, vil det desværre udløbe.
  • Hvis du vinder med dit risikofrie spil får du hele beløbet overført til din konto. Du skal gennemspille nettogevinsten (gevinst – indskud) tre (3) gange til min. odds 1.50 indenfor 60 dage.
  • Tilbuddet om et risikofrit spil på Superligaen gælder fra. d. 24. oktober til og med 6. november 2016.

Få risikofrit spil på Superligaen hos NordicBet

På ovenstående grafik ser du denne runde i Superligaen. FC Midtjylland tager imod suveræne FC København i rundens vel mest imødesete kamp. Hvis de midtjyske ulve skal holde trit med FCK i toppen af rækken, så har de ikke råd til at tabe topkampen på MCH Arena. Brøndby kan blive weekendens helt store vinder, hvis kampen i Herning ender uafgjort. Både Brøndby og FCM er seks point efter FCK, og derfor luner det gevaldigt på vestegnen med en kamp mellem de to største konkurrenter i toppen af ligaen. Brøndby står på hjemmebane overfor uberegnelige AaB i en kamp der virker svær at spå om.

Spiludbyderen NordicBet er ud over tilbuddet om et risikofrit spil på Superligaen også klar med en velkomstbonus, der skiller sig positivt ud fra mængden. Du kan drage nytte af tilbuddet om op til 2.000 kr. i velkomsttilbud – som blot skal spilles igennem seks (6) gange til minimum odds 1.50. Dette gennemspilskrav gør bonussen til en af de absolut bedste på det danske marked lige nu. Husk blot på at også dette tilbud skal spilles i gennem via en mobil enhed – dvs. din smartphone eller tablet. Læs alt om velkomsttilbuddet lige her. Hvis du er til bonusser og risikofrie spil, så tjek vores bonusoversigt ud – den er altid opdateret med de sidste nye tilbud.

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 2.000 kr.