Få et 100 kr. risikofrit Superliga-bet

Få risikofrit Superliga-bet på 100 kr. hos NordicBet

Bolden ruller igen på de hjemlige grønsvære, og hos spiludbyderen NordicBet kan du lige nu få et 100 kr. risikofrit Superliga-bet hver eneste uge. Reglerne er ganske nemme. Spil for 100 kr på mobilen – minimum odds 1.50 – og få et 100 kr. risikofrit Superliga-bet efterfølgende. Du kan modtage et risikofrit Superliga-bet hele fire gange i kampagneperioden.

Sådan får du et 100 kr. risikofrit Superliga-bet

  • Opret en konto hos spiludbyderen NordicBet. Hvis du allede har en konto hos spiludbyderen kan du blot hoppe videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden for dette tilbud. Tilbuddet hedder “Få et 100 kr. riskfree Superliga-bet hver uge” og du finder kampagnesiden på hjemmesiden eller på mobilen. Tilmeld dig ved at klikke på “tilmeld”.
  • Sæt derefter dit kvalificerende 100 kr. væddemål på en tilfældig Superliga-kamp. Du bestemmer selv hvad du vil spille på blot dit odds er minimum 1.50 og spillet er sat via en mobil enhed (smartphone eller tablet).
  • Du vil straks herefter modtage et risikofrit Superliga-bet på 100 kr. Du kan benytte dit risikofrie spil til enhver Superliga-kamp. Hvis du vinder med dit risikofrie Superliga-bet skal du gennemspille nettogevinsten tre (3) gange til min. odds 1.50.

Tag imod dit risikofri spil på Superligaen her

Det med småt

  • Du kan få et risikofrit Superliga-bet hver eneste uge i kampagnetiden (kampagnen løber indtil kl. 23:59 d. 7. august 2016). Ugen løber naturligvis fra mandag til søndag.
  • Dit kvalificerende spil skal sættes via en mobil enhed og opfylde kravet om minimumsodds 1.50.
  • Dit risikofrie Superliga-bet aktiveres ved at klikke i den blå tjekboks på spilkuponen, inden væddemålet afgives.

Spiludbyderen NordicBet har en baggrund i det skandinaviske betting-miljø, og den meget store fokus på de nationale ligaer ses med stor tydelighed. NordicBet var en af de første spiludbydere med odds på de lavere ligaer – helt ned til Serie 2-fodbold. I dag virker det til at fokus primært er rettet på Superligaen, og derfor er det naturligvis også nærliggende at fejre den nye sæson med et tilbud om et risikofrit spil på den bedste hjemlige række. Gennemspilskravene er lige en tand for fedtet, men man kan jo nærmest ikke klage over risikofri action, vel?

Husk også at du kan få en af markedets største velkomtsbonusser hos NordicBet. Læs mere om bonussen der skal spilles fri på mobilen her. Tjek også vores bonusoversigt ud – den guider dig altid til markedets bedste bonusser og tilbud.

Nyhed: Prøv ny kæmpe mobil-bonus på 2.000 kr. hos NordicBet