Få 200 kr. cashback på engelsk topbrag

Få 200 kr. cashback på engelsk topbrag

I aften spiller Chelsea og Manchester United engelsk topbrag på Stamford Bridge og der er lagt op til et sandt drama. Spiludbyderen Betsafe er klar med cashback på 200 kr., hvis du skulle tabe dit 1X2-væddemål på kampen.

Sådan får du cashback på engelsk topbrag

  • Opret en konto hos Betsafe. Hvis du allerede har en konto, kan du blot springe videre til næste punkt.
  • Log ind på din Betsafe-konto. Gå til kampagne-siden for dette tilbud, og registrer dig med den e-mail-adresse du er oprettet hos spiludbyderen med.
  • Sæt et spil på præcis 200 kr. på Chelsea-Manchester United. Spillet skal være kamp-odds – altså 1X2 – og sættes før kampstart (lørdag d. 18. april kl. 18.30).
  • Taber du dit væddemål refunderes dit tab (200 kr.) i form af en bonus. Bonussen skal gennemspilles seks gange til min. odds 1.50 før den er spillet fri.

Få 200 cashback på Chelsea-Manchester United her

Det med småt

  • Registrering til kampagnen er nødvendig.
  • Både spil sat via computer og mobil enhed tæller med.
  • De refunderede midler udbetales som en bonus, så der er altså ikke tale om et 100% risikofrit spil. Bonuspenge skal omsættes seks (6) gange til minimum-odds 1.50 før de kan udbetales. Det er lidt til den besværlige side, men vi tager det alligevel med som “ekstraværdi”.

Odds på engelsk topbrag mellem Chelsea og Manchester United

Hvis du er i tvivl om hvad udfaldet af dagens topbrag i Premier League bliver, kan du måske hente inspiration hos Brian Laudrup. Landsholdslegenden og de andre eksperter giver deres besyv med her.

Der er virkelig tale om et engelsk topbrag af dimensioner, når giganterne Chelsea og Manchester United tørner sammen på Stamford Bridge. Hjemmeholdet er på vej mod det engelske mesterskab, mens udeholdet efter en fremragende stime igen er med i kampen om vigtige Champions League-pladser. Chelsea-Manchester United spilles lørdag d. 18. april kl. 18.30 og du kan se kampen direkte på TV3+.

Lige nu: Besøg Betsafe og få en lækker 100% bonus – op til 1000 kr.