Få 200 kr. cashback på Juventus-Fiorentina

Få op til 200 kr. cashback på Juventus-Fiorentina

Den gamle dame fra Juventus er snublende nær ved at sikre sig det italienske mesterskab for fjerde år i streg. I midtugen kan Torino-klubben faktisk sikre sig scudettoen, men det kræver en sejr over Fiorentina. De lilla fra Firenze hader Juve af et godt hjerte, så der er intet de hellere vil, end at stikke et kæp i Pirlo & co.s hjul. Spiludbyderen Betsafe er klar med et godt tilbud til hadets kamp; Juventus-Fiorentina. Spil 200 kr. på kampen, og hvis væddemålet går i vasken får du 200 kr. retur som en bonus.

Sådan får du cashback på Juventus-Fiorentina

  • Opret en konto hos spiludbyderen Betsafe. Hvis du allerede har en konto, kan du blot springe videre til næste punkt.
  • Log ind på din Betsafe-konto. Gå til kampagne-siden for dette tilbud, og registrer dig med den e-mail-adresse du er oprettet hos spiludbyderen med.
  • Sæt et spil på præcis 200 kr. på Juventus-Fiorentina. Spillet skal være kampodds – altså 1X2 – og sættes før kampstart (onsdag d. 29. april kl. 20.45).
  • Taber du dit væddemål refunderes dit tab (200 kr.) i form af en bonus. Bonussen skal gennemspilles seks gange til min. odds 1.50 før den er spillet fri.

Få 200 cashback på Juventus-Fiorentina her

Det med småt

  • Registrering til kampagnen for cashback på 200 kr. i Juventus-Fiorentina er nødvendig.
  • Væddemål sat via computer og mobil enhed (smartphone + tablet) tæller med.
  • De refunderede midler udbetales som en bonus, så der er altså ikke tale om et 100% risikofrit spil. Bonuspenge skal omsættes seks (6) gange til minimum-odds 1.50 før de kan udbetales. Det er lidt til den besværlige side, men vi tager det alligevel med som “ekstraværdi”.

Juventus-Fiorentina odds

Juve fører Serie A med et stort forspring ned til Lazio, og hvis Lazio ikke formår at vinde over Parma kan Allegris tropper lade sig hylde som mestre med en sejr over Fiorentina. Juve møder dog op til kampen med en slem skuffelse i bagagen – nemlig et nederlag til lokalrivalerne Torino. Juve har været igennem et stramt program – bl.a. i Champions League – og spørgsmålet er om holdets fokus efterhånden ikke allerede er vendt imod Real Madrid-kampene.

Gæsterne fra Firenze møder ligeledes også op til kampen på Juventus Stadium med en skuffelse i bagagen – tilmed tre af slagsen. Tre nederlag på stribe er det pauvre resultat, og Montellas tropper kan muligvis miste Europa League-pladserne, hvis de ikke snart får vendt skuden. Holdet har spillet sig i semifinalen i årets Europa League (møder Sevilla), og den turnering må betegnes som eneste mulighed for at få sølvtøj i denne sæson. De to hold har allerede mødtes tre gange i denne sæson – to gange i Coppa Italia og en enkelt gang i ligaen i Firenze. De to hold står med hver en sejr, og en uafgjort fra opgøret i Serie A i efteråret.

Stillingen i Serie A

(Stillingen i Serie A – grafik leveret af Resultat.dk)

Juventus-Fiorentina spilles onsdag d. 29. april kl. 20.45 og kan følges direkte på Canal 8. Kampen streames også ganske gratis på Unibet og NordicBet.

Lige nu: Besøg Betsafe og få en lækker 100% bonus – op til 1000 kr.