Få 200 kr. cashback på Napoli-Wolfsburg

Få 200 kr. cashback på Napoli-Wolfsburg

Tyske Wolfsburg er på en lettere umulig opgave i aften, når de skal forsøge at vende 1-4 i første kamp til videre avancement i Europa League. Spiludbyderen Betsafe er klar med et tilbud om 200 kr. cashback på Napoli-Wolfsburg.

Sådan får du cashback på Napoli-Wolfsburg

  • Opret en konto hos Betsafe. Hvis du allerede har en konto, kan du blot springe videre til næste punkt.
  • Log ind på din Betsafe-konto. Gå til kampagne-siden for dette tilbud, og registrer dig med den e-mail-adresse du er oprettet hos spiludbyderen med.
  • Sæt et spil på præcis 200 kr. på Napoli-Wolfsburg. Spillet skal være kamp-odds – altså 1X2 – og sættes før kampstart (torsdag d. 23. april kl. 21.05).
  • Taber du dit væddemål refunderes dit tab (200 kr.) i form af en bonus. Bonussen skal gennemspilles seks gange til min. odds 1.50 før den er spillet fri.

Få 200 cashback på Napoli-Wolfsburg her

Det med småt

  • Registrering til kampagnen for cashback i Napoli-Wolfsburg er nødvendig.
  • Både spil sat via computer og mobil enhed tæller med.
  • De refunderede midler udbetales som en bonus, så der er altså ikke tale om et 100% risikofrit spil. Bonuspenge skal omsættes seks (6) gange til minimum-odds 1.50 før de kan udbetales. Det er lidt til den besværlige side, men vi tager det alligevel med som “ekstraværdi”.

Napoli-Wolfsburg - Europa League

Napoli er stort set videre til semifinalen i årets Europa League, og bookmakerne har da også hjemmeholdet til at være pæne favoritter i aftenens kamp. Der er dog tale om en kamp, hvor begge mandskaber må undvære op til flere spillere, så det er ikke helt forkert at sige, at kampen kan gå hen og blive ganske forudsigelig. Desværre for kampens spænding er det de “stakkels” tyskere, som er hårdest ramt af afbud. Det napolitanske hjemmehold må undvære Zuniga, Michu og De Guzman, men ingen af disse var med i første opgør. Værre ser det ud for tyskerne, som potentielt kan være uden nogle af deres bedste spillere. Der er således tvivl om kreatør Kevin de Bruyne, Schürrle, Hunt og midtbaneoprydder Luiz Gustavo.

Napoli-Wolfsburg spilles torsdag d. 23. april kl. 21.05 og kan følges direkte på Canal 9.

Lige nu: Besøg Betsafe og få en lækker 100% bonus – op til 1000 kr.