Få et 200 kr. freebet til fodbold hver uge

Få et 200 kr. freebet til fodbold hver eneste uge af NordicBet

Bolden ruller på de danske og internationale arenaer, og spiludbyderen NordicBet er klar med et godt tilbud til alle fodboldfans; Få et 200 kr. freebet til fodbold hver eneste uge. Det er ganske nemt at få fingrene i tilbuddet – og du kan drage nytte af det gode tilbud hver eneste uge til og med 15. maj. Eneste krav er, at du spiller via spiludbyderens nye og imponerende mobil-app.

Sådan får du fingrene i et 200 kr. freebet til fodbold

  • Opret en konto hos spiludbyderen NordicBet. Hvis du allerede har en konto kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Brug din mobil eller tablet til at sætte et vilkårligt væddemål på 200 kr. på en valgfri fodboldkamp. Du vil herefter modtage et 200 kr. freebet, som du kan bruge fra din mobile enhed på en vilkårlig fodboldkamp.

Få gratis fodbold-action på mobilen her

Det med småt

  • Du kan drage nytte af tilbuddet hver eneste uge frem til 15. maj 2016. Ugen løber fra mandag til søndag.
  • Du skal benytte en mobil enhed til at sætte det kvalificerende væddemål. Du bestemmer selv om det kvalificerende spil skal være et single eller multispil. Odds og væddemålstype er også vilkårlig.
  • Dit 200 kr. freebet kan bruges både pre-match og til livebetting, men kan kun anvendes gennem en mobil enhed.
  • Dit freebet er defineret således, at det kun er nettoprofitten, som du kan beholde. Du skal omsætte gevinsten tre gange til min. odds 1.50 for at det er cool cash.

Få et 200 kr. freebet til spil på mobilen hos NoridcBet

Spiludbyderen NordicBet er kendt for at fokusere meget på fodbold, så hvis du er bidt af en gal bold kan du se frem til masser af spænding og en attraktiv spilleoplevelse. Spiludbyderen har for ikke så længe siden opgraderet voldsomt på mobil-delen, så du nu kan opleve en af markedets bedste “native apps”. Den nye mobil-app byder både på gratis live streaming og masser af live betting, og hele molevitten er naturligvis pakket lækkert ind. NordicBets mobil-app er tilgængelig i både App Store (iPhone) og Google Play (bl.a. Samsung, Sony og HTC).

Dette tilbud er naturligvis uafhængig af spiludbyderens traditionelle bonus-tilbud. Velkomsttilbuddet er bestemt ikke det bedste på markedet grundet nogle lidt hårde gennemspilskrav, men så er det godt, at udvalget af lækre velkomstbonusser hos konkurrenterne er så stort.

Få risikofri betting action på fodbold hver eneste uge hos NordicBet