Få 200 kr. mobilbonus hos NordicBet

Få 200 kr. mobilbonus hos NordicBet

Hvis du godt kan lide at spille via mobilen, så er der godt nyt fra den skandinaviske spiludbyder NordicBet. Lige nu giver selskabet dig en mobilbonus på 200 kr., som du kan benytte til at spille på alverdens fodbold med. Det eneste du skal gøre er, at sætte et kvalificerende spil på 100 kr. på mobilen. Følg nedenstående nemme trin, og du har lige pludselig en lækker mobilbonus på 200 kr. med nemme gennemspilskrav.

Sådan får du en mobilbonus på 200 kr.

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede er kunde kan du blot springe videre til næste punkt.
  • Registrér dig på kampagnesiden for dette tilbud. Kampagnesiden hedder ganske retvisende “Få 200 kr. mobilbonus”.
  • Placér et 100 kr. bet på fodbold via din mobil. Du bestemmer selv om det skal være pre-match eller live – blot skal dit odds for det kvalificerende spil være min. 1.50.
  • Du vil derefter modtage en 200 kr. mobilbonus, som du kan benytte til spil på fodbold. Husk nedenstående gennemspilskrav.

Få action på mobilen her

Det med småt

  • Dette tilbud er gyldig i perioden fra d. 12. maj kl. 10:00 til d. 29. maj kl. 23:59.
  • Tilmelding til kampagnen og det kvalificerende mobilspil på 100 kr. er nødvendige for at være berettiget til din mobilbonus.
  • Din 200 kr. mobilbonus er underlagt gennemspilskrav. Bonussen skal omsættes tre (3) gange på mobilen til min. odds 1.50 inden der kan foretages en udbetaling. Systemspil tæller ikke med i gennemspilskravene for bonussen.

Spiludbyderen NordicBet er ganske godt kørende på promotions-delen. Således kan du hele tiden drage nytte af en masse nye og spændende kampagner og bonusser. F.eks. kan du lige nu hente Danmarks største velkomstbonus på 2.000 kr. Bonussen er kun tilgængelig via mobilen, og gennemspilskravene er ganske fine. Mobilbonussen skal gennemspilles seks (6) gange til min. odds 1.50 før den er gennemspillet. Det er et ganske attraktivt tilbud, hvis man sammenligner med de andre spiludbydere på det danske marked. Læs mere om Danmarks største velkomstbonus her.

Det er ikke mange måneder siden, at NordicBet opgraderede kraftigt på mobilfronten med en splinterny “native app” – altså en decideret app du kan hente i App Store (iPhone) og Google Play (bl.a. Samsung, Sony og HTC). For ikke så længe siden gav vi vores “take” på den nye app – og der var langt overvejende positivt at sige. Læs vores lille gennemgang af NordicBets mobil-app her.

Nyhed: Prøv Danmarks største bonus på 2.000 kr. hos NordicBet