Få 200 kr. risikofrit spil på Arsenal–Leicester

Spil på Arsenal-Leicester ganske uden risiko - du kan ikke tabe

Søndag eftermiddag er der vaskeægte topopgør i Premier League, når Arsenal tager imod Leicester City. Opgøret er en direkte duel mellem rækkens nummer tre og ligaduksen, så det kan næsten ikke blive mere spændende. Spiludbyderen Betsafe er klar med et godt tilbud til topkampen på Emirates Stadium. Få et 200 kr. risikofrit spil på Arssenal-Leicester – du kan IKKE tabe.

Sådan får du et 200 kr. risikofrit spil på Arsenal-Leicester

  • Opret en konto hos spiludbyderen Betsafe. Hvis du allerede har en konto kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Foretag en indbetaling på 200 kr. til din Betsafe-konto inden kampstart – dvs. senest søndag d. 14. februar kl. 12.59.
  • Aktivér dit risikofrie spil i den blå boks på din spillekupon, når du har valgt dit spil på kampen (1X2-vindermarkedet). Du kan kun spille kampodds.
  • Vinder du dit risikofrie spil på Arsenal-Leicester skal gevinsten omsættes én gang til min. odds 1.50. Taber du dit spil refunderes din indsats kvit og frit – dermed kan du IKKE tabe på dette tilbud.

Spil med på topbraget uden risiko her

Det med småt

  • Dit spil på Arsenal-Leicester skal være kampodds – dvs. 1X2. Du bestemmer selv om du vil spille pre-match eller under livebetting.
  • Hvis du vinder på dit risikofrie spil vil hele beløbet inklusiv indsatsen blive udbetalt. Der er et omsætningskrav på 1 x gevinsten (det fulde beløb minus indsatsen) til minimum odds 1.50.

Arsenal-Leicester odds fra Betsafe

Få et risikofrit spil på Arsenal-Leicester hos Betsafe

Arsenal har brug for en sejr over Kasper Schemichels Leicester City for at bevare chancen for at vinde Premier League. London-klubben er hele fem point efter søndagens modstander, så et nederlag vil nærmest skabe en uoverskuelig stor afstand mellem de to hold. Arsene Wengers tropper har smidt alt for mange point i den seneste måned, og selv ærkerivalerne fra Tottenham er kravlet forbi i tabellen. Anderledes positivt ser det ud for rævene fra Leicester City. Holdet har med tre imponerende sejre i streg skabt sig et lille hul ned til forfølgerne, og hvis de kan undgå at tabe på Emirates ser det ganske fornuftigt ud. I søndagens andet topopgør i Premier League tager Manchester City imod Tottenham, så der er tale om en yderst afgørende spillerunde i det britiske.

Arsenal-Manchester City spilles søndag d. 14. februar kl. 13.00. Kampen kan du se direkte på TV3 Sport 2.

Den skandinaviske spiludbyder Betsafe er virkelig kommet på banen med nogle flotte kampagner på det seneste. Hver uge kan du få gratis action på udvalgte kampe, og vi kan anbefale at man tjekker spiludbyderen ud. Læs vores anmeldelse her.

(Artikelfoto: davidhc / Flickr)

Få risikofri action på topbraget i Premier League – du kan ikke tabe