Få 25% ekstra gevinst på Første Målscorer i Champions League

Få 25% ekstra gevinst på Champions League-semierne

I midtugen skal det afgøres hvem der skal i finalen i dette års Champions League-turnering. De tyske giganter Bayern München skal forsøge at hente en 0-3-snitter hjemme på Allianz Arena, mens Den Gamle Dame fra Torino skal til Madrid for at forsvare en spinkel 2-1 sejr fra første kamp. Scandic Bookmakers er klar med et tilbud om 25% ekstra gevinst på væddemålsvarianten Første Målscorer. Der er INGEN gennemspilskrav på de ekstra 25%.

Sådan får du 25% ekstra gevinst på Første Målscorer

  • Opret en konto hos Scandic Bookmakers. Hvis du allerede har en konto kan du blot gå til næste punkt.
  • Placér et væddemål på Første Målscorer i kampene Bayern München-Barcelona og/eller Real Madrid-Juventus. Hvis du vinder på dit væddemål giver spiludbyderen Scandic dig 25% ekstra i gevinst. Ekstragevinsten bliver udbetalt som en bonus uden gennemspilskrav.

Få 25% ekstra på Første Målscorer

Det med småt

  • Dit spil skal sættes før kampstart og minimumsindsatsen er 50 kr.
  • Du kan maksimalt modtage 500 kr. på begge kampe tilsammen.
  • Ekstragevinsten bliver udbetalt dagen efter kampen er afgjort. Det er henholdsvis onsdag d. 13. maj for Bayern München-Barcelona og torsdag d. 14. maj for Real Madrid-Juventus.
  • Hvis du spiller flere væddemål på Første Målscorer, så er det kun det første væddemål der tæller med. Dit spil skal være et single-spil.

 

[divider]Første Målscorer – Bayern Munchen-Barcelona[/divider]

25% ekstra gevinst på første målscorer i Bayern München-Barcelona

Bayern München-Barcelona spilles tirsdag d. 12. maj kl. 20.45 og kan se direkte på TV3+. Scandic Bookmakers har i skrivende stund 104 forskellige væddemål på kampen på Allianz Arena. Spil med her.

 

[divider]Første Målscorer – Real Madrid-Juventus[/divider]

25% ekstra oven i hatten på første målscorer i Real Madrid-Juventus

Real Madrid-Juventus spilles onsdag d. 13. maj kl. 20.45 og kan se direkte på TV3+. Scandic Bookmakers har i skrivende stund 101 forskellige væddemål på dramaet på Santiago Bernabéu. Spil med her.

Besøg Scandic Bookmakers og få 25% ekstra på Champions League