Få et 250 kr. freebet til fodbold

Få et 250 kr. freebet til fodbold hver eneste uge hos NordicBet

Sæsonen lakker mod enden i de europæiske ligaer, og mens sølvtøjet allerede er uddelt i flere lande, så er spændingen om medaljer stadig intakt i andre. Den populære spiludbyder NordicBet pifter tiden indtil årets højdepunkt – EM-slutrunden i Frankring – op med et godt tilbud til alle fodboldfans. Få et 250 freebet til fodbold hver eneste uge. Tilbuddet gælder indtil d. 28. maj, så der er lige en tre ugers tid endnu, hvor du kan få lidt risikofrit fodbold-action. Få et 250 kr. freebet til fodbold, og boost din konto før det går løs i Frankrig.

Sådan får du et 250 kr. freebet til fodbold

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede har en konto hos den skandinaviske spiludbyder kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Tilmeld dig på kampagnesiden. Kampagnesiden finder du på spiludbyderens hjemmeside under “Spil for 250 kr. på en fodboldkamp…”. På siden skal du tilmelde dig for at være berettiget til tilbuddet om et 250 kr. freebet til fodbold.
  • Placér et væddemål på 250 kr. på en valgfri fodboldkamp til min. odds 1.50 for at modtage dit freebet på fodbold.
  • Du vil herefter modtage et freebet på 250 kr., som du kan bruge på en fodboldkamp efter eget valg.

Tag imod tilbud om risikofri fodbold-action her

Det med småt

  • Det kvalificerende spil skal være være på 250 kr. og til minimum odds 1.50. Du bestemmer selv om det skal være et single- eller multispil, og om du spiller via desktop eller en mobil enhed (smartphone eller tablet).
  • Dit freebet på fodbold skal aktiveres ved at klikke i den blå “tjekboks” på spilkuponen når du afgiver dit spil.
  • Hvis du vinder med dit freebet på fodbold får du udbetalt nettogevinsterne – du vil ikke få indsatsen udbetalt. Du skal gennemspille gevinsten tre gange til min. odds 1.50 indenfor to måneder.
  • Du kan drage nytte af tilbuddet hver eneste uge frem til d. 28. maj. Ugen går naturligvis fra mandag kl. 00.01 til søndag kl. 23.59.

Den skandinaviske spiludbyder tilbyder lige nu markedets største mobilbonus på 2.000 kr. Gennemspilskravene er ganske attraktive (6 gange til odds 1.50). Læs mere om den store mobilbonus her. Er du til bonusser, så husk at tjekke vores bonusoversigt ud. Den bugner som altid med lækre tilbud.

Husk også at NordicBet lige har fjernet gebyrer på kreditkortbetalinger. Således ryger der ikke en sjat hist og pist når du flytter penge fra og til spilkonto. Læs mere her.

(Artikelfoto: Ronnie Macdonald / Flickr)

Nyhed: Prøv Danmarks største mobilbonus på 2.000 kr. hos NordicBet