Få 400 kr. cashback på Ishockey VM

Få op til 400 kr. i cashback på Ishockey VM hos Unibet

Ishockey VM begynder på fredag, og i de næste to uger vil vi blive forkælet med masser af spændende kampe på allerhøjeste niveau. Russerne er naturligvis favoritter på hjemmebane, mens der også er store forventninger til de forsvarende mestre fra Canada og Finland. Det danske landshold spås ikke de store chancer for at vinde turneringen, men mindre kan også gøre det. Vi plejer jo gerne at spille for at undgå nedrykning, og det er også målet i denne turnering. Spiludbyderen Unibet er klar med et godt tilbud til alle ishockey-fans. Spil på Ishockey VM og få pengene retur hvis Rusland vinder. Du kan få op til 400 kr. retur i cool cash, så der er bestemt tale om et godt tilbud.

Sådan får du cashback på Ishockey VM

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede er oprettet hos spiludbyderen kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Spil på vinderen af Ishockey VM. Du kan maksimalt få 400 kr. refunderet. Hvis den russiske bjørn vinder turneringen og du har spillet på et af de andre hold, får du indsatsen refunderet som cool cash.

Det med småt

  • Tibuddet om cashback på Ishockey VM gælder kun i perioden 2.-6. maj.
  • Kun spil placeret med en indsats op til 400 kr. er gældende. Alle beløb over 400 kr. tæller ikke med.
  • Du vil modtage en eventuel refundering af din indsats indenfor 24 timer efter at finalen er blevet spillet. Finalen spilles søndag d. 22. maj.

Få cashback på Ishockey VM hos Unibet.

Som oftest før må holdene undvære nogle af de største stjerner, så længe slutspillet i NHL er i gang. For russerne betyder det, at de må undvære navne som Ovechkin og Malkin, mens Canada stiller op uden verdens måske bedste ishockeyspiller Sidney Crosby. Det danske hold er også uden nogle af de store navne fra NHL, men spillere som Nikolaj Ehlers, Lars Ellers og Jannik Hansen er trods alt med. Der er overordnet set ikke den store fidus til Danmark uden de allerbedste spillere (f.eks. Frans Nielsen, Mikkel Bødker og Frederik Andersen). Danmark indleder Ishockey VM mod ærkerivalen Norge lørdag eftermiddag i en af turneringens allervigtigste kampe.

Ishockey VM fløjtes i gang fredag d. 6. maj, og du kan følge turneringen på TV2 Sport og svensk TV4.

Spiludbyderen NordicBet giver dig lige nu hele syv risikofrie spil á 100 kr. på mobilen under VM-turneringen. Læs mere her.

(Artikelfoto: _becaro_ / Flickr)

Få op til 400 kr. retur på dit tabte vinderspil hvis russerne vinder