Få 50 kr. freebet til Australian Open hver dag

Få 50 kr. freebet til Australian Open hver eneste dag under turneringen

Få 50 kr. freebet til Australian Open hver eneste dag under turneringen. Så lækkert er tilbuddet fra spiludbyderen Betsafe, som satser stort på årets første Grand Slam-turnering. For at være berettiget til tilbuddet skal du blot placere et 100 kr. væddemål på selvsamme turnering. Ved at få et freebet hver dag får du en masser af chancer for at gå risikofrit efter nogle høj-odds kampe.

Sådan får du 50 kr. freebet til Australian Open hver dag

  • Opret en konto hos spiludbyderen Betsafe. Hvis du allerede er kunde kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Sæt et pre-match væddemål på min. 100 kr. på en kamp ved Australian Open 2016. Du er nu berettiget til et 50 kr. livebet, som kan bruges på en tenniskamp samme dag. Tilbuddet kan du drage nytte af hver eneste dag under turneringen.

Tag imod tilbuddet om tennis-freebets her

Det med småt

  • Tilbuddet om et 50 kr. freebet til Australian Open løber hver dag under turneringen. Du kan dermed tage imod tilbuddet hele 14 gange.
  • Væddemål skal placeres til odds 1.50 eller højere for at være gyldige.
  • For at få dit freebet, så klik boksen, hvor der står ”50 kr. freebet” på din bettingkupon.
  • Gevinsten af et freebet defineres som netto-overskuddet på spillet. Spiller du f.eks. dit 50 kr. freebet til odds 2.00, så er 50 kr. nettooverskuddet. Nettooverskuddet skal omsættes én gang til min. odds 1.80 på en tilfældig kamp (pre-match eller live) indenfor 60 dage. Du bestemmer selv om du vil spille din bonus fri på fodbold, tennis eller noget helt tredje.

Djokovic, Murray, Wawrinka og Federer er de fire helt store favoritter til at tage titlen i herresingle i Melbourne. I de første runder af en Grand Slam-turnering kan det oftest være svært at finde gode odds på solide spillere, så ovenstående tilbud bør være en stor hjælp. I stedet for at satse dine egne spareskillinger på en outsider-sejr, så er der ganske god grund til at benytte sine freebets på overraskelser. Dels beholder du kun nettooverskuddet ved det freebet, dels er det jo svært at ramme en overraskelse. Turneringens første overraskelse er dog allerede faldet på andendagen af turneringen. Den tidligere verdensetter Rafael Nadal røg overraskende ud til landsmanden Verdasco. Det kunne du få odds 8.00 på hos de fleste spiludbydere. Et resultat vores ekspert Kristian Bækgaard i øvrigt havde kaldt.

Husk også at Betsafes søsterselskab, NordicBet, giver dig freebets for 400 kr. + gratis casinoaction under Australian Open. Læs mere her.

Australian Open spilles i perioden 18.-31. januar. Du kan se en del kampe på Eurosport 1 + 2. Har du ikke de to kanaler, kan du glæde dig over at alle kampene live-streames ganske gratis hos bl.a. Betsafe, Danske Spil, Unibet og Bet365. Spiludbyderne kræver blot at du har penge på din spilkonto.

Lige nu: Opret konto hos Betsafe og få 1.000 kr. i velkomstbonus