Få et 50 kr. freebet til VM i håndbold

Få 50 kr. freebet til VM i håndbold af Danske Spil

Få et 50 kr. freebet til VM i håndbold. Sådan lyder tilbuddet fra landets største spiludbyder Danske Spil. Det er supernemt at få fingrene i frebettet – du skal blot spille et kvalificerende 50 kr. spil på et vilkårligt væddemål først. Læs hvordan du ganske hurtigt kan få lidt risikofri håndbold-action.

Sådan får du et 50 kr. freebet til VM i håndbold 

  • Opret en konto hos Danske Spil. Hvis du allerede har en konto hos det tidligere statsmonopol kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Spil mindst 50 kr. på Oddset. Du bestemmer selv hvad du vil spille på – blot det ikke er et livespil.
  • Du modtager straks et 50 kr. freebet til VM i håndbold. Når du sætter et væddemål står dit 50 kr. freebet til VM i håndbold klar til dig. Dit freebet vil være synligt, når du har valgt minimum én håndboldkamp (se nedenstående). Indtast 50 kr. i beløbsfeltet. Husk at klikke på ”freebet” ovenover Køb-knappen, og vælg dit freebet inden du køber dit spil. I nedenstående grafik står der 100 kr. men det er altså blot 50 kr. du får at spille for.

Få dit 50 freebet her

Det med småt

  • Dit freebet  kan udelukkende benyttes ved spil på VM i håndbold.
  • Dit freebet kan kun bruges på én kupon. Du kan altså ikke bruge det på 10 kuponer á 5 kr.
  • Hvis du vinder dit freebet , beholder du freebet-gevinsten. Freebet-gevinsten udregnes som freebet-værdien ganget med det spillede odds, som er angivet på kuponen minus freebet-værdien. Eksempel: 50 kr. freebet indskudt til odds 4.00 giver en gevinst på 200 kr. minus 50 kr. = 150 kr., som indsættes på spilkontoen. Der er ingen yderligere krav om gennemspil.

Få et 50 kr. freebet til VM i håndbold hos Danske Spil

Guide til 50 kr. freebet til VM i håndbold

Sådan får du et 50 kr. freebet til VM i håndbold hos Oddset

Under VM i håndbold kan du få masser af spiltips til de mange spændende kampe af den tidligere landsholdsfløj Lars Rasmussen. Lars Rasmussen er træner for Ringkøbing Håndbold (Damehåndboldligaen), og humørbomben har med et hav af kampe og titler for landsholdet naturligvis CV’et i orden. Og nåh ja, så er han naturligvis også kendt for det legendariske “What the fuck is going on” vredesudbrud. Håndboldeksperten udtaler bl.a før turneringen, at han hellere spiller på Danmark som vinder af VM til odds 5 end Frankrig til odds 1.80. Du finder Lars Rasmussens VM-spilforslag på Danske Spils hjemmeside under Oddset-nyheder.

Husk også at Danmarks største spiludbyder lige nu tilbyder en attraktiv velkomstbonus på 500 kr. Bonussen har nogle regler og vilkår der nærmest gør, at man ikke kan undgå at få fingrene i bonussen. Læs mere om en af markedets mest attraktive bonusser her. Dette er naturligvis blot ét af mange bonustilbud fra vores bugnende bonusoversigt.

Besøg Oddset / Danske Spil og få en lækker 100% bonus op til 500 kr.