Få boosted odds på NHL hos Unibet

Odds på NHL hos spiludbyderen Unibet

Natten til torsdag tages der hul på en ny sæson i verdens bedste ishockey-liga NHL. Unibet er på pletten med boosted odds på NHL – du får forhøjede odds på premieredagens fire kampe.

Sådan får du boosted odds på NHL

  • Opret en konto hos spiludbyderen Unibet. Hvis du allerede er kunde kan du blot hoppe videre til næste punkt.
  • Log ind på din konto og gå til “Unibet Specials”-sektionen. Der finder du boosted odds på NHL – premieredagens fire kampe. Sæt dit / dine spil på de fire hold du har fidus til. Du kan vælge mellem Chicago Blackhawks, Ottawa Senators, Edmonton Oilers og San José Sharks.

Få odds-boost på NHL her

Det med småt

  • Tilbuddet om boosted odds på NHL gælder kun til og med kampstart. De to første kampe spilles torsdag d. 13. oktober kl. 01.00 – og de to efterfølgende kl. 04.00 og 04.30.
  • Du kan opleve at du ikke får lov til at satse ubegrænset på de boostede odds. Spiludbyderen forbeholder sig retten til at begrænse indsatserne.
  • Husk at spillene skal være sat i den specifikke “Unibet Specials”-sektion. Du får ikke boostede odds i den traditionelle NHL-sektion.

Få boostede odds på NHL hos spiludbyderen Unibet

Ovenfor ser du de boostede odds på de fire hjemmehold på åbningsaftenen. Nedenfor ser du de traditionelle odds.

Unibet har et solidt udvalg af odds på NHL. Op til 100 forskellige væddemål til hver kamp

Den skandinaviske spiludbyder har bestemt ikke glemt hvor populært NHL-ishockey er i de nordiske hjemmemarkeder, og du finder et uhørt stort udvalg af odds på NHL. Som du kan se på ovenstående grafik tilbydes der næsten 100 forskellige spil på hver kamp. Der er naturligvis også livebetting på alle kampene, så der er lagt op til et sandt overflødighedshorn af odds på verdens bedste ishockeyliga.

Du kan se kampen mellem Ottawa Senators og Toronto Maple Leafs fra kl. 01.00 natten til torsdag på TV3 Sport 1. Hvis du har Viaplay Sport kan du streame alle kampene direkte. Der er desværre ingen af spiludbyderne, der har rettighederne til at streame kampene fra verdens bedste ishockeyrække. Hvis du er til ishockey kan det nævnes, at Unibet livestreamer både den russiske KHL-liga samt den bedste svenske række; SHL (Swedish Hockey League). De to ligaer vurderes til at være de næstbedste rækker i verden efter NHL naturligvis. Spiludbyderen viser desuden også alle kampe fra Champions League-turneringen og den tyske DEL-liga.  Læs alt om gratis livestreaming her.

Hvis du alligevel er sent oppe for at følge årets NHL-premiere, så husk at Unibet tilbyder dig et 100 kr. risikofrit spil på mobilen. Læs mere om tilbuddet her. Tjek også vores bonusoversigt ud for markedets bedste bonusser og tilbud.

(Artikelfoto: Dov Harrington / Flickr)

Kun i denne uge: Spil på premiereaftenen i NHL og få boostede odds