Få boosted odds på Rafael Nadal og Serena Williams

Få odds 6.00 på spanske Rafael Nadal under French Open

Kvalifikationen til næste uges French Open-turnering i Paris er begyndt, og Unibet tæller ned til årets største turnering på grus. I denne uge får du boosted odds på Rafael Nadal og Serena Williams. Odds på Rafael Nadal er boosted fra 3.50 til 6.00, og odds på Serena Williams er boosted fra 2.88 til odds 5.00.

Sådan får du gigant-odds på Rafael Nadal og Serena Williams

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto, så hop blot videre til næste punkt.
  • Log ind på din konto. Spil på enten Rafael Nadal eller Serena Williams til de boostede odds. Spillet skal afgives i den specielle sektion for denne promo; “Unibet Featured – French Open Boost”. Spil afgivet i den normale odds-sektion tæller ikke med. Spillene skal være single-spil og sættes i perioden 16. maj – hovedturnerings begyndelse d.23. maj. Du må naturligvis gerne spille på BÅDE Rafael Nadal og Serena Williams til de boostede odds.

Spil på Nadal og Williams her

Det med småt

  • Den skandinaviske spiludbyder forbeholder sig retten til at begrænse indsatserne på de to tennis-profiler. Således kan du ikke bare sætte det du har lyst til – indsatsen afhænger af individuelle faktorer.
  • Oddsene kan ændres i løbet af kampagneperioden.

Få odds 6.00 på Rafael Nadal i French Open

Rafael Nadal har vundet French Open imponerende ni gange. Ser man bort fra Roger Federers sejr i 2009 og Stanislas Wawrinkas overraskende triumf sidste år, så har Rafa vundet turneringen hvert eneste år siden 2005. Den spanske grusspecialist jagter sin tiende sejr og dermed “La Decima”, men sidste sæsons mange skader har sat spanieren en del tilbage. Novak Djokovic er storfavorit til at tage titlen på Roland Garros, mens Rafael Nadal følger trop med 3.50 (boosted til 5.00) og Andy Murray med 6.50. Unibets oddssættere har ikke megen fidus til veteranen Roger Federer. Hele 38 gange pengene kan du hente på den schweiziske legende.

Få odds 5.00 på Serena Williams i French Open

Hos kvinderne er Serena Williams som altid kæmpefavorit. Den yngste Williams-søster giver blot odds 2.88, men tager du imod ovenstående tilbud kan du få odds 5.00 på amerikaneren. Serena har “blot” vundet turneringen tre gange før – i modsætning til de tre andre Grand Slam-turneringer, som hun alle har vundet hele seks gange. To af hendes titler på Roland Garros’ røde grus har hun dog hentet så sent som i 2013 og 2015, så selvfølgelig er hun også i år storfavorit. Blandt de største udfordrere finder vi Simona Halep til odds 6.50, Victoria Azarenka til odds 9.00 og årets vinder af Australian Open, Angelique Kerber, til odds 12.00. Eksperterne har så godt som afskrevet den tidligere verdensetter Caroline Wozniacki. Odds 101 får du hvis du tror på en sensationel sejr til den danske tennis-darling i Paris.

Hovedturneringen i French Open løber af stablen i perioden 23. maj – 5. juni. Du kan livestreame alle kampene kvit og frit hos Unibet.

(Artikelfoto: Yann Caradec / Flickr)

Lige nu: Få gigant-odds på Nadal og Williams i French Open 2016