Få boostede odds på New Firm

Boostede odds på Brøndby IF - FCK

Søndag eftermiddag skal slaget stå på Brøndby Stadion i mellem de evige københavnske rivaler i det klassiske New Firm-opgør. Unibet er på pletten med boostede odds på både Brøndby og FC København. Få odds 5.50 på hjemmeholdet og odds 4.50 på løverne.

Sådan får du boostede odds på New Firm

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede er kunde kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Log in på din spilkonto. Gå til kampagnesiden for denne promo. Kampagnen hedder “Boosted odds på BIF OG FCK”. På kampagnesiden skal du tilmelde dig med den e-mail-adresse som du benytter hos spiludbyderen.
  • Spil minimum 100 kr. på BIF eller FCK til at vinde som et single-spil (før kampen starter). Du må godt spille for mere end 100 kr., men det er udelukkende de 100 kr. du får boostede odds på.
  • Vinder BIF eller FC København får du din gevinst fra dit almindelige spil med dette samme, såfremt du har spillet på den rigtige vinder. Differencen bliver krediteret til din konto som en bonus mandag d. 28. september kl. 18.00. Bonussen skal gennemspilles fem gange på sport til min. odds 1.40 før de er spillet fri.

Få boostede odds på New Firm her

Det med småt

  • Kun 100 kr. af din indsats vil gå til det boostede odds.
  • I tilfælde af oddset på spillet falder, vil du modtage differencen som bonus for det lavest handlede odds, fx spiller du på Brøndby til odds 3.50 og oddset falder til odds 3.00, som det laveste odds, vil du få 350 kroner i kontanter for et 100 kroners spil og bonussen vil stige til 225 kroner (100 x (5.50-3.00)).

Få boostede odds på New Firm mellem Brøndby og FC København

Spiludbyderen Unibet er som FCK-sponsor naturligvis leveringsdygtig i en masse forskellige spillemuligheder på det traditionsrige opgør. I skrivende stund finder du mere end 200 forskellige spil på opgøret på Brøndby Stadion. New Firm mellem Brøndby og FC København spilles søndag d. 27. september kl. 13.00 og kan ses direkte på TV3+.

(Billede: Henrik Thorn / Flickr)

Få boostede odds på New Firm mellem Brøndby IF og FC København