Få cashback på århundredets boksekamp

Få cashback på århundredets boksekamp mellem Mayweather og Pacquiao

På lørdag skal det afgøres hvem der er verdens bedste bokser, når Floyd Mayweather Jr. og Manny Pacquiao tørner sammen i Las Vegas. Begivenheden er blevet kaldt århundredets boksekamp, og der er i hvert fald noget om snakken. Interessen, pengene og hypen har aldrig været større, og kampen er allerede nu sikret en plads i historiebøgerne. Unibet har ladet op til kampen i flere måneder, og nu er de igen på banen med et fantastisk lækkert tilbud. Få pengene retur hvis århundredets boksekamp bliver afgjort i runde 1-6 – der er INGEN gennemspilskrav for de refunderede midler.

Sådan får du cashback på århundredets boksekamp

    • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto hos den populære spiludbyder, kan du blot gå til næste punkt.
    • Spil på kampen mellem Floyd Mayweather Jr. og Manny Pacquiao. Spillet skal være et 1X2-spil og sættes før kampstart. Kampen forventes at starte cirka kl. 04.00 natten til søndag d. 3. marts.
    • Skulle du tabe dit væddemål får du indsatsen – op til 250 kr. – refunderet indenfor 24 timer efter at resultatet foreligger. Der er INGEN gennemspilskrav.

Det med småt

  • Spillet på kampen mellem Floyd Mayweather Jr. og Manny Pacquiao skal være kamp-odds – altså 1X2 – og sættes før kampen starter. Live-betting tæller ikke med.

Spil på Mayweather-Pacquiao her

Få cashback på århundredets boksekamp mellem Mayweather og Pacquiao

Oddsene på århundredets boksekamp har langsomt peget i retning af en mere jævnbyrdig affære end de første odds indikerede. Mayweather er gået fra 1.35-1.40 til at ligge omkring de 1.50. Tilsvarende er odds på den filippinske underdog Pacquiao faldet en smule. Der er dog ingen tvivl om at den ubesejrede hjemmebanefavorit Mayweather stadig er klar favorit, men flere eksperter har sået tvivl om motivationen bag en af verdenshistoriens bedste boksere. Det ligger fast at lørdagens kamp er en af de allersidste for Mayweather, og dermed har den hovedrige Floyd også indikeret at sulten er væk. Spændende bliver det i hvert fald, når århundredets boksekamp skal afgøres.

Floyd Mayweather Jr. – Manny Pacquiao bokses natten mellem lørdag d. 2. maj og søndag d. 3. maj kl. 04.00. Kampen kan ses som pay-per-view hos Viaplay.dk. Du kan se kampen på Viaplay.dk via din webbrowser på din PC og via Viaplay app’en på din tablet, smart phone, Smart TV, Xbox 360, Xbox One og Playstation 3 og 4.

Opret konto hos Unibet og få cashback på Mayweather Jr.-Pacquiao