Få cashback på Wozniacki i Miami

Få cashback på Wozniacki i Miami

Lørdag spiller Caroline Wozniacki tredjerundekamp imod Kaia Kanepi i Miami. Spiludbyderen NordicBet giver dig nu muligheden for at spille på Wozniacki i Miami med minimal risiko. Spil 100 kr. på den danske tennis-darling, og skulle Wozniacki tabe får du pengene tilbage som en bonus. Wozniacki-Kanepi er programsat til at blive spillet i dag lørdag d. 28. marts kl. 16.00 dansk tid, så hvis du vil have noget ekstra tennis-action er der ikke megen tid at spilde.

Sådan får du cashback på Wozniacki i Miami

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede har en konto hos NordicBet kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden og find promosiden for Wozzy-tilbudet. Registrer dig med den e-mail-adresse som du benytter hos spiludbyderen.
  • Spil præcis 100 kr. på Wozniacki-Kanepi. Spillet skal sættes før kampstart. Kampstart er pt. sat til lørdag kl. 16.00 dansk tid.
  • Hvis Wozniacki taber kampen vil du i løbet af 72 timer modtage 100 kr. i form af en bonus. Bonussen skal gennemspilles seks gange til min. odds 1.80 før de er spillet fri.

Spil på Wozniacki i Miami her

Det med småt

  • Registrering til kampagnen er nødvendig.
  • Kun singlebets på 1/2 markedet (vinderspil) på Wozniacki-Kanepi kvalificerer til at modtage indsatsen retur.


Kanepi-Wozniacki odds

Odds på Wozniacki-Kanepi i Miami

Caroline Wozniacki spillede overbevisende i sin første kampe i Miami imod Madison Brengle. Kun ét enkelt parti tillod danskeren, og hun er derfor også storfavorit imod estiske Kaia Kanepi. Caroline har mødt esteren seks gange før og fører 4-2 i indbyrdes opgør. Der er dermed ikke tale om en walkover-modstander, men en habil spiller som faktisk har ligget nummer 15 i verden.

Caroline Wozniacki-Kaia Kanepi er programsat til lørdag d. 28. marts kl. 16.00, og kan streames gratis hos NordicBet, Bet365 og Unibet.

Husk også at Bet365 i øjeblikket kører en lækker promotion, hvor du kan få ekstra værdi ved at spille tennis-multiplikatorer. Læs mere om tilbuddet her.

Vi har udarbejdet en oversigt over tennis betting reglerne for de forskellige spiludbydere. Se oversigten her.

Besøg NordicBet og få 100 kr. cashback på Wozniacki-Kanepi i Miami