Få Danmarks største bonus

Unibet tilbyder nu nye kunder Danmarks største bonus på hele 5.000 kr.

Den populære spiludbyder Unibet er på banen med et tilbud om en astronomisk velkomstbonus på hele 5.000 kr. Gennemspilskravene er ganske lempelige og følger den sædvanlige velkomstbonus. Tilbuddet gælder kun for nye kunder og er stærkt tidsbegrænset.

Sådan får du fat på Danmarks største bonus

  • Opret en konto ved Unibet via dette link.
  • Log ind på din konto, acceptér at modtage velkomstbonussen, foretag en indbetaling på præcis 5.000 kr. – hverken mere eller mindre. Husk at Unibet tager ikke indbetalingsgebyrer af nogen art.
  • Du har nu 10.000 kr. at spille for. Gennemspilskravene er nøjagtigt de samme som ift. den regulære velkomstbonus. Dvs. tre (3) gange din bonus & indskud til min. odds 1.40.

Få Danmarks største bonus her

Eksempel

Du indbetaler 5.000 kr. til din nye Unibet-konto. Du har nu 10.000 kr. at spille for. For at spille din bonus fri skal du spille for tre gange bonus OG indskud – dvs. 30.000 kr. i alt (3 x 5.000 kr. i indskud + 3 x 5.000 kr. i bonus). Husk at alle spil du sætter skal sættes til minimum-odds 1.40. Du har i alt 60 dage til at spille bonussen fri.

Det med småt

  • Du skal indsætte nøjagtigt 5.000 kr. for at kunne modtage Danmarks største bonus.
  • Tilbuddet gælder kun for nye kunder – og er stærkt tidsbegrænset.
  • Kombinerede Live og Pre-match væddemål tæller ikke med i gennemspilningen af din bonus. Det skal enten være pre-match eller live-bets.
  • Ønsker du i stedet at omsætte din bonus på casino kan det også gøres. Omsætningskravet er dog pænt stort – læs mere om dette på kampagnesiden for dette tilbud.

Spiludbyderen Unibet er en af de tre største operatører på det danske marked. Kun Danske Spil og Bet365 kan konkurrere med Unibet, når det kommer til omsætning, antal kunder og popularitet. Vi er her på redaktionen også særdeles glade for spiludbyderen med de skandinaviske rødder. Hvis du er til et solidt udvalg af tilbud, bonusser og kampagner finder du ikke en bedre bookmaker på det danske marked. De mange flotte tilbud bakkes op af en masse attraktive odds, lækre optakter med eksperter og naturligvis et brølstærkt live-betting-produkt med mulighed for gratis live-streaming. Alt i alt er der en masse grunde til, at Unibet er en af de tre største bookies på det danske marked. Tilbuddet om Danmarks største bonus – gigantiske 5.000 kr. – er med til at cementere spiludbyderen i en klasse for sig.

Se en samlet liste over alle de bedste bookmaker-bonusser i vores bonus oversigt.

Opret konto hos Unibet og få Danmarks største bonus på 5.000 kr.