Få ekstra højt odds på Djokovic

Få ekstra højt odds på Novak Djokovic i Australian Open 2016

Djokovic vinder Australian Open! Så klar er beskeden fra samtlige bookmakere på planeten. De næste to uger byder på verdensklasse-tennis fra Melbourne, og Novak Djokovic er naturligvis den helt store favorit i herresingle. Spiludbyderen Unibet er ude med et ekstra højt odds på serbiske Djokovic. Du får odds 2.20 på sejr til Djokovic – det normale odds er blot 1.70. Der er tale om en procentuel kæmpeforskel, så hvis du tror at “Nole” vinder sin sjette titel i Melbourne skal du slå til.

Sådan får du et ekstra højt odds på Djokovic

  • Opret en konto hos spiludbyderen Unibet. Hvis du allerede er kunde kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden for dette tilbud. Du finder kampagnesiden lige her. Spil på at Novak Djokovic vinder herresingle i Australian Open 2016.

Få ekstra højt odds på den forsvarende mester her

Det med småt

  • Tilbuddet gælder indtil Australian Open begynder natten mellem søndag d. 17. januar og mandag d. 18. januar kl. 01.00 (dansk tid).
  • Du skal sætte dit spil på den specielle side for dette tilbud. Tilbuddet gælder kun på spil placeret under Unibet Promotions – Tennis – Australian Open boost. Spil placeret under den normale “tennis – grand slam” tæller ikke med.
  • Det er individuelt hvor meget du får lov til at sætte på dette vinderspil. Vi kan derfor ikke oplyse om evt. limits.

Få ekstra højt odds på at Djokovic vinder Australian Open 2016

Den forsvarende mester Novak Djokovic kan vinde sin sjette sejr i Melbourne, og vil i så fald tangere rekorden som pt. indehaves af australske Roy Emerson. Emerson vandt i 1960’erne turneringen hele seks gange, men på det tidspunkt var det ikke en turnering for professionelle. 2015 blev et år som serberen dominerede fra start til slut. Tre Grand Slam-sejre blev det til – og blot et finalenederlag til Wawrinka i French Open – vidner om en helt igennem overlegen sæson for den sympatiske Djokovic.

Er du i tvivl om hvem du skal spille på under turneringen, så kan vi anbefale at læse denne optakt til Australian Open 2016. Vores faste tennisekspert Kristian Bækgaard har ikke overraskende også Djokovic til at være den helt store favorit, men måske er der mere værdi i Murray og Wawrinka?

Australian Open begynder søndag d. 17. januar og turneringen kan ses direkte på Eurosport eller livestreames kvit og frit hos Unibet. Læs mere om gratis live-streaming.

Hvad sker der hvis en spiller trækker sig midt i en kamp? Læs vores artikel om tennis betting regler. Spiludbyderen NordicBet er klar med et tilbud om freebets til Australian Open.

(Artikelfoto: Carine06 / Flickr)

Få dit første spil på mobil eller tablet hos Unibet ganske uden risiko