Få et 100 kr. freebet på Manchester United-FCM

Få risikofrit livespil på Manchester United-FCM

I aften går det løs på Old Trafford. FC Midtjylland skal forsvare en kneben 2-1 føring fra det første opgør i Herning. Manchester United blæser helt sikkert til angreb, og det vil kræve mirakler af de midtjyske ulve, hvis de skal sikre sig videre deltagelse i Europa League. Spiludbyderen NordicBet er klar med et lækkert lille tilbud til at spice kampen op med. Spil 100 kr. på Manchester United-FCM og få et risikofrit livebet på 100 kr. Det er alt sammen meget nemt og hurtigt – læs med her.

Sådan får du gratis live-action på Manchester United-FCM

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede er kunde kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Placér et spil på Manchester United-FCM før kampens begyndelse. Du skal spille for 100 kr. og det skal være et single-spil på kamp-odds (1X2).
  • Når bolden så ruller på Old Trafford, har du muligheden for at sætte et risikofrit livespil på selvsamme kamp. Du får muligheden for at klikke på “brug freebet” når du skal sætte dit livespil. Dermed skal du ikke satse yderligere af dine egne penge. Hvis du vinder på dit 100 kr. live-freebet skal du omsætte gevinsten tre gange til min. odds 1.50.

Få gratis live-action på Europa League her

Det med småt

  • Dit kvalificerende pre-match spil skal være et single-spil på 100 kr. kampodds (1X2). Det må ikke indgå i et multispil eller et systemspil.
  • Der er gennemspilskrav på dit risikofrie live-spil på Manchester United-FCM. Gennemspilskravene er tre gange gevinsten til min. odds 1.50.

Få et risikofrit livespil på Manchester United-FCM i Europa League

Louis van Gaal må undvære et hav af spillere til aftenens opgør på drømmenes teater. Ud over Wayne Rooney er der bl.a. også afbud fra Bastian Schweinsteiger, Luke Shaw, Ashley Young, Fellaini og Darmian. Der er også tvivl om både målmand De Gea og centerforsvarer Chris Smalling. Der er derfor bestemt ikke tale om en idealopstilling for den langt fra flyvende hollænder. Midtjyderne kan igen drage nytte af Jakob Poulsen, som var i karantæne i det første opgør. Kristian Bak presser sig på i startopstillingen, og det vil i så fald være på bekostning af Andre Rømer på højre back. Derudover er der ikke noget nyt at berette fra den midtjyske trup, som kommer på deres hidtil største opgave i karrieren.

Husk også at Betfair Sportsbook er klar med et tilbud om odds 8.00 på at FCM går videre. Det regulære odds er blot 2.75. Læs mere om tilbuddet her. Bookmakeren Betsafe giver dig et gratis spil på 200 kr. hvis blot du foretager en indbetaling.

Manchester United-FCM spilles torsdag d. 25. februar kl. 21.05. Du kan følge kampen direkte på 6’eren.

Få et 100 kr. live-freebet på Manchester United-FC Midtjylland