Få et 100 kr. freebet til Champions League-kvartfinaler

Champions League-kvartfinaler

I næste uge spilles første runde af fire spændende Champions League-kvartfinaler. Spiludbyderen NordicBet giver dig nu muligheden for at få et freebet til de to kampe på onsdag. Det kræver blot, at du spiller for 100 kr. på søndagens runde i den hjemlige Superliga.

Få gratis action på de to Champions League-kvartfinaler

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede er kunde kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Log ind på din konto og gå til kampagnesiden for denne promo. Den er ikke til at overse inde på kampagnesiden. Registrér dig med den e-mail-adresse du benytter hos spiludbyderen.
  • Spil 100 kr. på én af søndagens Superligakampe. Spillet skal være et 1X2-spil og skal sættes før kampstart.
  • Du vil i løbet af 48 timer modtage et freebet på 100 kr., som kan benyttes til at spille på Champions League kvartfinalerne, onsdag d. 15. april. De to Champions League-kvartfinaler der spilles onsdag er henholdsvis Paris SG-Barcelona og Porto-Bayern München.

Få dit 100 kr. freebet her

Det med småt

  • Registrering til kampagnen er påkrævet.
  • Det kvalificerende bet skal være præcist 100 kr. og være et 1X2-spil.
  • Gevinsten som følge af freebettet skal omsættes én gang til odds 1.8.

Superliga odds fra NordicBet

Odds på Champions League-kvartfinaler

Søndagens Superliga-runde byder på tre kampe, hvor der naturligvis er mest fokus på kampen mellem AaB og FC Midtjylland. FC Midtjylland cruiser afsted imod et dansk mesterskab og skal FCK have en realistisk chance for at tage titlen, så skal midtjyderne sætte point til hos de forsvarende mestre. De to andre opgør i Superligaen er henholdsvis FC Nordsjælland-OB og SønderjyskE-Brøndby. Både Brøndby og FC Nordsjælland kan med en sejr rykke op på en plads, som giver adgang til europæisk bold efter sommerpausen, så det er alt i alt tre meget vigtige opgør som spilles søndag d. 12. april. Alle tre kampe kan ses på dansk tv.

Besøg NordicBet og få 100 kr. freebet til onsdagens Champions League-kampe