Få et 100 kr. freebet til Champions League

Få et 100 kr. freebet til Champions League hos Unibet

Den ypperste fodboldturnering er tilbage i denne uge, og spiludbyderen Unibet er klar med et tilbud om et 100 kr. freebet til Champions League. Det eneste du skal gøre for at få fingrene i lidt risikofri action er, at sætte 100 kr. på aftenens kamp mellem Leicester City og FC København. Det er ganske simpelt – læs med i nedenstående afsnit.

Sådan får du et 100 kr. freebet til Champions League

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto hos den populære skandinaviske spiludbyder, kan du blot springe videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden for tilbuddet om et 100 kr. freebet til Champions League. Du skal tilmelde dig for at være berettiget til dette tilbud. Du finder kampagnesiden lige her.
  • Omsæt for minimum 100 kr. på Champions League-kampen mellem Leicester City og FC København. Du bestemmer selv om du spiller pre-match eller live – dog skal dit odds være på minimum 1.40.
  • Du vil nu modtage et 100 kr. freebet til Champions League i morgen onsdag d. 19. oktober. Vinder du på dit freebet, vil din nettogevinst være cool cash uden gennemspilskrav.

Deltag i CL-kampagnen her

Det med småt

  • Tilmelding til kampagnen og et kvalificerende spil på Leicester-FCK er krævet for at være berettetiget til dit 100 kr. freebet til Champions League.
  • Når du har modtaget dit freebet til Champions League skal du vælge det som indsats, når du afgiver spillet.
  • Når du spiller med et freebet hos Unibet, så beholder du nettogevinsten – ikke indsatsen. Dermed kan det være en god idé at satse lidt mere end normalt. Knapt så spændende at vinde 20 kr. på en indsats på 100 kr. ikke?

Få et freebet til Champions League hos Unibet. Du får 100 kr. risikofri action

Leicester City-FC København spilles tirsdag d. 18. oktober kl. 20.45. Kampen kan ses direkte på TV3+. Onsdag aften spilles en Champions League-kamp, som sagtens kan gå hen og blive en særdeles seværdig oplevelse. FC Barcelona og Manchester City mødes til topkamp på Camp Nou, og du kan naturligvis benytte dit freebet på denne kamp.

Husk at tjekke vores bonussektion ud, hvis du har lyst til at tjekke en ny spiludbyder ud. Bonussektionen er altid opdateret med de seneste nye tilbud og bonusser.

(Artikelfoto: Flickr)

Kun i dag: Spil på aftenens FCK-kamp og få et 100 kr. CL-freebet