Få et 20 kr. freebet til eSport hos Danske Spil

Få 20 kr. freebet til eSport hos Oddset /Danske Spil

eSport er en af verdens hurtigst voksende sportsgrene, og spiludbyderne og betterne har efterhånden fået øjnene op for hvor stort det er blevet. Herhjemme er interessen stadig på det jævne, men danskerne er i stigende grad begyndt at interessere sig for den digitale sportsgren som er gigantisk i bl.a. Asien.

Flere og flere professionelle spillere, turneringer, præmiesummer på flere millioner og masser af daglige streamede kampe er hovedingredienserne i denne nye sportsgren. I denne uge afvikles Counter-Strike-turneringen ESL One i Køln, hvor 16 hold dyster om en præmiepulje på 250.000 dollars – altså næsten 1.7 mio. danske kroner. Turneringen er en såkaldt “Major” og spilles i den store Lanxess Arena, hvor der tidligere i år blev afviklet Champions League-håndbold.

Danmarks største spiludbyder, Danske Spil, giver dig i den forbindelse et 20 kr. freebet kvit og frit til brug på eSport. Det kan bruges på alle spiludbyderens eSports, herunder også DotA 2, Starcraft 2 og League of Legends.

 

Sådan får du et 20 kr. freebet til eSport

  • Opret en konto hos Danske Spil. Hvis du allerede er kunde kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Log ind på din Danske Spil-spilkonto. Vælg “Min side” oppe i højre hjørne, dernæst vælger du “Oddset bonus” som du ser på nedenstående grafik.
  • Klik på “Benyt tilbud” og du kan nu spille gratis for 20 kr. på eSport til og med 6. september 2015 kl. 23:59.

Det med småt

  • Tilbuddet gælder for både nye og eksisterende kunder hos Danske Spil.
  • Et freebet betyder, at du kun kan beholde overskuddet af væddemålet. Spiller du. f.eks. dine 50 kr. til odds 6, så vinder du 300 kr. i alt. Du kan derefter beholde 250 kr. (samlet gevinst fratrukket værdien af dit freebet).

Få dit 20 kr. freebet til eSport her

Få et 20 kr. freebet til eSport

Læs vores anmeldelse af Oddset

Få 500 kr. i velkomstbonus på Oddset

Opret en konto hos Danske Spil

Besøg Oddset / Danske Spil og få en lækker 100% bonus op til 500 kr.