Få et 200 kr. risikofrit spil på Barcelona-Real Madrid

Få cashback på Barcelona-Real Madrid

Spiludbyderen Betsafe er naturligvis også på banen med et godt tilbud til El Clásico; Barcelona-Real Madrid. Spil for 200 kr. på kampen, og skulle du tabe får du din indsats refunderet som en bonus. Bonussen skal gennemspilles seks gange til min. odds 1.50 før de kan tages ud.

Sådan får du 200 kr. cashback på Barcelona-Real Madrid

  • Opret en konto hos Betsafe. Hvis du allerede har en konto kan du blot gå til næste punkt.
  • Log ind på din Betsafe-konto og gå til kampagnesiden for dette tilbud. På siden skal du registrere dig for at kunne drage nytte af tilbuddet.
  • Sæt et single-spil på Barcelona-Real Madrid (1X2) på præcis 200 kr. inden kampstart.
  • Taber du dit spil, refunderes dit tab i form af en bonus.

Det med småt

  • Registrering er nødvendig for at kunne drage nytte af tilbuddet.
  • Spillet skal være et single-spil, 1X2 med en indsats på præcis 200 kr.
  • Bonussen er klar til aktivering på din Betsafe-konto senest 72 timer efter afgørelsen af væddemålet under “Ledige bonusser”.

Spil på Barcelona-Real Madrid her

Barcelona-Real Madrid odds

Gennemspilskravene for de refunderede midler er lige den svære side, men absolut ikke umulige. Den skandinaviske spiludbyder vurderer lige som alle de andre spiludbydere, at hjemmeholdet Barcelona er pænt store favoritter hjemme på Camp Nou. Blot odds 1.67 får du på Messi & co., mens der er flotte 4.70 at hente på en overraskende Real-sejr. Cristiano Ronaldo & co. har virket rystede på det seneste, og indsatsen imod Schalke 04 i Champions League ligger formentlig stadig i baghovedet, når de træder ind på en af de sværeste udebaner i Europa. Hjemmeholdet har til gengæld virket særdeles overbevisende på det seneste, og selv om alt kan ske i et El Clásico, kan vi ikke komme uden om at værterne er storfavoritter.

Spiludbyderne står nærmest i kø med det ene lækre El Clásico-tilbud efter det andet. Vi kan bl.a. fremhæve cashback på 400 kr. ved et straffespark eller tilbuddet om odds 4 på Barcelona.

Barcelona-Real Madrid spilles søndag d. 22. marts kl. 21.00 og kan ses direkte på Canal 9 eller live-streames gratis på Unibet.

Læs vores anmeldelse af Betsafe

Opret en konto hos Betsafe

Lige nu: Besøg Betsafe og få en lækker 100% bonus – op til 1000 kr.