Få et freebet på Metalligaen hver uge

Få et 100 kr. freebet på Metalligaen hver eneste uge

Spiludbyderen NordicBet er medsponsor for Metalligaen – Danmarks bedste ishockey-række – og det skal naturligvis markeres med et godt tilbud. Få et 100 kr. freebet på Metalligaen hver eneste uge.

Sådan får du et freebet på Metalligaen

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede har en konto kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Log-ind på din konto. Gå til kampagnesiden for dette tilbud. Kampagnen hedder “Få et freebet på Metalligaen”. På kampagnesiden skal du tilmelde dig ved at indtaste den e-mail-adresse, som du benytter hos spiludbyderen.
  • Sæt et 100 kr. spil på nordamerikansk NHL-ishockey. Du bestemmer selv hvilket marked det skal være, og om det skal være pre-match eller et live-væddemål. I det øjeblik du har sat dit NHL-bet vil du modtage et freebet til Metalligaen.

Modtag dit ishockey-freebet her

Det med småt

  • Tilmelding til kampagnen er nødvendig.
  • Du kan modtage et 100 kr. freebet til Meltalligaen hver eneste uge. Ugen går fra mandag kl. 00:01 til søndag kl. 23:59.
  • Du bestemmer selv om dit spil på Metalligaen skal være pre-match eller live.
  • Et freebet har tilhørende gennemspilskrav. Det betyder at du skal omsætte gevinsten tre gange til min. odds 1.50 indenfor 14 dage.

Metalligaen – eller Metal Ligaen – er navnet på Danmarks bedste række i ishockey. Rækken domineres typisk af de traditionelle jyske storklubber SønderjyskE Ishockey, Herning Blue Fox og Frederikshavn White Hawks, men nu ser det måske ud til at der er en sjællandsk klub på vej med et ambitiøst modspil. Rungsted Seier Capital er navnet på Lars Seier Christensens nye sponsorat, og med den velhavende Saxo Bank-ejer i kulissen er der helt sikkert lagt store planer. I indeværende sæson kniber det dog lidt med at nå en topplacering, og klubben fra Nordsjælland ser ikke ud til at løbe med medaljer.

TV2 Sport viser fra tid til anden kampe fra Metalligaen – oftest to kampe pr. uge – så der er naturligvis også mulighed for at benytte sit freebet på en omgang livebetting. Jimmy Bøjgaard og Lasse Degn kommenterer kampene i Hockey Night, så der er tale om en ganske kompetent behandling af den danske ishockeyscene.

Hvis du ønsker at læse mere om skandinaviske NordicBet, så har vi lavet en lille anmeldelse af spiludbyderen her.

Få et 100 kr. freebet på den bedste danske ishockeyrække hver uge