Få et 100 kr. freebet til Porto-FCK i Champions League

Få et 100 kr. freebet til Porto-FCK i Champions League af spiludbyderen Unibet

Første runde af gruppekampene i Champions League byder bl.a. på Porto-FCK, og du kan nu sikre dig et 100 kr. freebet til københavnernes første kamp i årets kongeliga. Unibet er den glade giver af et freebet, hvor nettogevinsten naturligvis er i kontanter. Der er dermed lagt op til lidt risikofri betting-action onsdag aften.

Sådan får du et freebet til Porto-FCK

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto hos den populære spiludbyder kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden for dette tilbud. Registrering til tilbuddet er nødvendig. Du finder kampagnesiden lige her.
  • Omsæt for min. 100 kr. på tirsdagens Champions League-kampe. Du bestemmer selv hvad du vil spille på – blot skal minimum-odds være 1.40. Både pre-match og live-spil tæller med som kvalificerende spil.
  • Onsdag d. 14. september kl. 16.00 – altså dagen efter – modtager du et 100 kr. freebet til Porto-FCK. Dit freebet kan du naturligvis kun benytte til at spille på Porto-FCK, som spilles senere onsdag aften.

Få dit 100 kr. CL-freebet her

Det med småt

  • Tilmelding til kampagnen er nødvendig. Du tilmelder dig lige her.
  • Dit freebet til Porto-FCK kan du benytte til både pre-match- og live-spil.
  • Dit freebet kan ses under “Mine Freebet” eller når du vælger et odds fra Porto-FCK på din spilkupon.
  • Et freebet betyder at du må beholde nettooverskuddet. Nettooverskuddet er cool cash og skal ikke omsættes før det er spillet fri.

Få et freebet til Champions League-kampen Porto-FCK hos Unibet

FCK skal på en særdeles svær opgave onsdag aften, når de danske mestre skal en tur til Portugal for at møde mægtige FC Porto. Københavnerne har fået en flot start på Superliga-sæsonen, men FC Porto er i en helt anden klasse end hvad løverne normalt er oppe imod. I sidste sæson var portugiserne 12-2-3 hjemme på Estádio do Dragão (billedet) i den hjemlige liga, så det er en hjemmestærk modstander der venter gæsterne fra nord.

Oddssætterne fra Unibet har også gjort FC Porto til kæmpefavoritter i onsdagens opgør. Blot odds 1.53 får du på Porto, mens en københavnsk sensation giver 7.50. Husk på at når man spiller med et freebet, så beholder man kun nettooverskuddet. Dermed giver det måske fin mening at satse lidt – ingen grund til at vinde en rund tyver. Uafgjort til FC København til odds 4.20 er måske et meget godt bud på en semi-stor overraskelse.

FC Porto-FCK spilles onsdag d. 14. september kl. 20.45 og kan ses direkte på TV3+.

Husk at spiludbyderne er ved at være oppe i gear ovenpå sommerpausen, og de fleste af dem er naturligvis klar med gode tilbud og bonusser. Se vores opdaterede bonusoversigt her.

(Artikelfoto: Edgar Jiménez / Flickr)

Lige nu: Få et risikofrit 100 kr. spil på mobilen hos populære Unibet