Få et risikofrit live-spil på Champions League-finalen

Spil på Champions League-finalen mellem Barcelona og Juventus og få et risikofrit live-spil

Lørdag aften skal slaget mellem Barcelona og Juventus stå på Olympiastadion i Berlin. Champions League-finalen står i år mellem et sprudlende offensivt Barcelona-hold og et Juventus-mandskab, der taktisk har været modstanderne overlegne. Der er med andre ord lagt op til en klassisk dyst mellem spansk champagne-bold og italiensk grundighed. Den populære spiludbyder Unibet er klar med et særdeles godt tilbud til alle danske kunder. Få et risikofrit live-spil på 300 kr. på Champions League-finalen. Det bedste af det hele? Der er INGEN gennemspilskrav på de 300 kr.

 

Sådan får du et risikofrit live-spil på Champions League-finalen

  • Opret en konto hos spiludbyderen Unibet. Eksisterende kunder kan blot gå videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden for denne promo. Du finder den i kampagneoversigten på hjemmesiden. Registrér dig med det brugernavn, som du benytter hos spiludbyderen.
  • Sæt et pre-live – altså et spil før kampstart – på Champions League-finalen mellem Barcelona og Juventus. Spillet skal være på minimum 300 kr. og til minimum odds 1.40.
  • Nu kan du efter kampstart spille et risikofrit live-spil på Champions-League-finalen. Du kan spille for det beløb du satsede på dit pre-live væddemål – naturligvis op til 300 kr. Skulle du tabe dette væddemål får du cool cash refunderet. Der er INGEN gennemspilskrav tilknyttet dette lækre tilbud.

Spil på Champions League-finalen her

Det med småt

  • Du skal tilmelde dig kampagnen. Hvis du sætter dit pre-live væddemål før tilmelding til kampagnen kan du desværre ikke få et risikofrit live-spil.
  • Pre-match må ikke placeres i live-sektionen, heller ikke selvom kampen endnu ikke er startet.
  • Hvis du spiller for mere end 300 kr. på dit pre-live væddemål vil du stadig kun få et 300 kr. risikofrit live-bet.
  • Du må ikke benytte cash-in funktionen ift. dit live-væddemål.
  • Spiludbyderen satser på at have fået alle tabende live-bets refunderet en time efter kampen.

 

Odds på Champions League-finalen Juventus – Barcelona

Bookmakerne har Barcelona til store favoritter i Champions League-finalen imod Juventus

Der er ingen tvivl om at Barcelona er meget store favoritter i dette års Champions League-finale. Holdet har været aldeles suveræne i dette kalenderår, og i front har holdet tre af verdens bedste angribere. Messi, Neymar og Suarez scorer kasser på samlebånd, og det er svært at forestille sig, at Juves forsvar kan stå hele distancen. Barcelona har i år også været overraskende solide i defensiven, og det tæller også til katalanernes favoritværdighed.

Den Gamle Dame har vundet The Double hjemme i støvlelandet, men her står holdet overfor en af de helt store drenge i klasse. Holdet er bygget op over nogle fantastiske spillere som Buffon, Pirlo, Pogba og Tevez, og ingen kan benægte, at det er et klassemandskab som italienerne kan stille med. Holdet fra Torino må stille op uden Chiellini, men spørgsmålet er om det i virkeligheden er et tab. Han har spillet nogle ganske usikre kampe i denne sæson, og afløseren Barzagli bør være et lige så godt kort.

Den populære spiludbyder Unibet er klar med næsten 400 spilvarianter til årets fodboldkamp. Champions League-finalen mellem Juventus og Barcelona spilles lørdag d. 6. juni og kan naturligvis ses på TV3+ og tyske ZDF.

Spil på Juventus – Barcelona her

(Billede: Börkur Sigurbjörnsson / Flickr)

Spil på Champions League-finalen og få et 300 kr. risikofrit live-spil