Få forhøjede odds på Usain Bolt

Få boostede odds på Usain Bolt til OL i Rio 2016

Usain Bolt er med afstand en af de største stjerner ved dette års Olympiske Lege i Rio i Brasilien. Manden med de mange verdensrekorder er igen-igen favorit til at vinde guld på allerhøjeste plan, og spiludbyderen Unibet lokker med lidt ekstra lir. Du får lige nu forhøjede odds på, at Usain Bolt vinder guld på 100 meter, 200 meter og 4 X 100 meter stafet med Jamaica. Der er flotte odds 3.50 at hente på “Lightning Bolt”.

Sådan får du forhøjede odds på Usain Bolt

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Gå til Sport > Unibet Specials > Rio 2016 – Usain Bolt tredobbelt boost
  • Spil på at Usain Bolt vinder alle sine tre favoritdiscipliner (100 meter, 200 meter og 4 x 100 meter stafet med Jamaica). Du får lige nu odds 3.50 på jamaicaneren.

Få forhøjede odds på den jamaicanske legende her

Det med småt

  • Du skal afgive dit spil via “Unibet Specials-sektionen”. Sætter du spillet i den regulære sektion får du ikke forhøjede odds.
  • Tilbuddet gælder indtil d. 13. august.
  • Du kan opleve, at du ikke får lov til at satse alt det du gerne vil. Evt. indsatsbegrænsninger vurderes på et individuelt niveau.

Få forhøjede odds på Usain Bolt til OL i Rio hos Unibet

Der er ingen tvivl om, at Usain Bolt er kæmpefavorit til at hente tre guldmedaljer ved OL i Rio. Legenden har vundet de tre respektive konkurrencer to gange i streg (Beijing 2008 & London 2012), og kan med endnu et hattrick sætte endnu en bemærkelsesværdig rekord. Men hvor stor favorit er Usain Bolt, og er der værdi i ovenstående spil? I de tre respektive discipliner giver han henholdsvis odds 1.50 (100 meter), 1.25 (200 meter) og 1.40 (4 x 100 meter stafet med Jamaica). Spiller du i stedet en tripel med disse valg får du dermed blot odds 2.63. Tager du derimod tilbuddet om et forhøjet odds på Usain Bolt, så får du derimod odds 3.50 – altså 33% bedre odds på den jamaicanske legende. Det giver en ganske fin værdi, hvis du tror på endnu et hattrick til den hurtigste mand verden nogensinde har set.

Usain Bolt deltager i følgende konkurrencer ved OL i Rio

  • 100 meter (mænd) – 15. august
  • 200 meter (mænd) – 19 august
  • 4 x 100 meter stafet (mænd) – 20. august

Tror du derimod at jamaicaneren flopper stort, er der måske værdi i at gå imod eksperterne. Usain Bolt har faktisk været skadet på det seneste, og han deltog såmænd ikke i Jamaicas OL-udtagelsesmesterskaber på grund af en forstrækning i baglåret. I sidste uge deltog han dog i Diamond League-stævnet i London, og løb en flot tid på 200-meteren.

Odds på antal guldmedaljer til Usain Bolt under OL i Rio

Husk at den skandinaviske spiludbyder også tilbyder forhøjede odds på Neymar & co. under fodboldturneringen i Rio. Læs alt om det tilbud her. Spiludbyderne er naturligvis klar med et hav af bonusser og gode tilbud.

Se Usain Bolt sætte verdensrekord i 2009 i Berlin. Tiden 9.58 var en klar forbedring af hans egen rekord på 9.69 sat i Beijing året før.

(Artikelfoto: drcliffordchoi / Flickr)

Lige nu: Få et risikofrit 100 kr. spil på mobilen hos populære Unibet