Få et gratis spil på Giroen – uden indskud

Få et gratis spil på Giroen hos sponsoren Unibet

Spiludbyderen Unibet markerer sit sponsorat af Giro d’Italia 2017 med et tilbud, som hverken kræver indskud eller et kvalificerende spil. Få et gratis spil på Giroen – du skal blot tilmelde dig kampagnen, og du får et gratis 20 kr. spil på tirsdagens spændende bjergetape. Fjerde etape afsluttes med 18 kilometer opad, og der er dermed tale om løbets første store styrkeprøve mellem bl.a. Quintana, Nibali, Pinot og de andre bjergryttere.

Spil på Giroen – ganske kvit og frit

  • Tilmeld dig kampagnen i perioden lørdag d. 6. maj kl. 00.00 og søndag d. 7. maj kl. 23.59. Du finder kampagnesiden på Unibets hjemmesiden eller i app’en.
  • Mandag d. 8. maj modtager du et gratis spil på Giroen. Dit spil på 20 kr. er gældende for tirsdagens spændende bjergetape, hvor rytterne skal bestige vulkanen Etna på Sicilien. Dit spil skal være et vinderspil, og det skal afgives før tirsdag d. 9. maj kl. 10.00. Der er ingen yderligere krav tilknyttet dette tilbud, og en evt. gevinst er derfor ikke underlagt gennemspilskrav.

Det med småt

  • Det eneste du skal huske på er, at du skal tilmelde dig kampagnen for at være berettiget til et gratis 20 kr. vinderspil på torsdagens Giro d’Italia-etape. Det lyder meget simpelt ikke? Det er det også!

Spil på Giroen uden at kunne tabe. Unibet giver dig et 100% gratis spil på fjerde etape

Hent dit gratis spil her

Vind freebets hver dag på Giro d’Italia

Ovenstående gratis spil på Giroen er naturligvis ikke det eneste gode tilbud, som Unibet kan hive ud af ærmet. Spiludbyderen er også klar med en masse freebets til de mange danske cykelfans. Spiludbyderen udlodder et 100 kr. freebet til Giro d’Italia for hver 100. kunde, som spiller på Giroen. Konceptet er ganske enkelt. Hvis du spiller for minimum 50 kr. på Giroen er du med i “bowlen”, og du kan være så heldig at du er kunde nr. 100, 200, 300 osv.

Hvis du er så heldig at vinde et 100 kr. freebet vil det blive krediteret din konto den næste arbejdsdag inden kl. 20.00. Du kan maksimalt vinde ét freebet pr. dag i kampagneperioden (kampagnen kører frem til og med 28. maj). Der er derfor masser af chancer for at vinde et 100 kr. freebet.

Unibet tilbyder et hav af forskellige odds på Giro d’Italia 2017. Der er vinderodds på den enkelte etape, en masse H2H’s og naturligvis også vinderspillene for hele løbet (Samlet vinder, Top 3, Bedste unge rytter, Bedste hold med flere. Du kan naturligvis også livebette under alle etaperne. Du kan følge årets første Grand Tour direkte på EuroSport 1, hvor Thomas Bay og Brian Holm på kompetent vis guider os gennem Giro d’Italia 100.

Husk at nye kunder lige nu kan hente to flotte velkomsttilbud hos Unibet. Der er tale om en velkomstbonus på 100% – op til 1.500 kr. og et 100 kr. risikofrit spil på mobilen.

Gratis livestreaming af Bundesligaen, Serie A, La Liga og Ligue 1