Få hele tre riskfree bets i weekenden

Foretag en indbetaling og få hele tre riskfree bets i weekenden

Få hele tre riskfree bets i weekenden. Så godt lyder tilbuddet fra spiludbyderen NordicBet. Indsæt 500 kr. på din spilkonto og få hele tre riskfree bets á 100 kr. Dermed er der lagt op til risikofrit fodbold-action for 300 kr. i weekenden – du kan bruge dine spil både pre-match og live.

Sådan får du tre riskfree bets á 100 kr.

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede har en konto kan du blot springe videre til næste punkt.
  • Foretag en indbetaling på mindst 500 kr. inden søndag d. 28. februar kl. 20:00. Du vil herefter modtage 3 x 100 kr. riskfree bets. Dine risikofrie spil skal du benytte på fodbold, men du bestemmer selv hvilke kampe, til hvilke odds, væddemålsvariant, singler el. multibets og om du vil spille pre-match eller live. Kort og godt er der ikke nogen begrænsninger ud over at det skal være fodbold.

Få gratis action for 3 x 100 kr. her

Det med småt

  • Hvis du vinder på et riskfree bet bliver hele beløbet inklusiv indsatsen udbetalt. Der er et omsætningskrav på tre gange gevinsterne (hele beløbet minus indsatsen) til min. odds 1.50. Taber du dit spil vil du få indsatsen refunderet uden yderligere krav om gennemspil. Dermed kan du ikke tabe på dette særdeles flotte tilbud.
  • De riskfree bets bliver gyldige ved at klikke i den blå boks på spilkuponen, inden du placerer dit væddemål.
  • Du skal have de nødvendige midler på din konto for at kunne placere disse riskfree bets. Så du skal have mindst 300 kroner på din konto til at placere de tre riskfree bets.

Få hele tre riskfree bets som du bl.a. kan bruge på Superligaen

Weekenden er spækket med masser af lækker fodbold-action, så der bør være rigelig mulighed for at få spicet weekenden op med tre riskfree bets. Superligaen er tilbage efter en lang vinterpause, og det bliver spændende at se, hvordan holdene fra den bedste danske række er kommet ud af det lange afbræk. I den spanske La Liga er der gigantisk Madrid-opgør, når Real Madrid tager imod lokalrivalerne fra Atletico Madrid i en kamp om at hænge på Barcelona i toppen af rækken.

I den engelske Premier League tager FCM-dræberne Manchester United imod Arsenal i en vigtig kamp om henholdsvis en Champions League-plads og mesterskabet. Endelig brager Liverpool og Manchester City sammen i Capital One Cup-finalen på traditionsrige Wembley Stadium i London. En kamp du i øvrigt kan se livestreamet direkte og gratis hos spiludbyderne NordicBet, Unibet og Bet365. Læs mere om gratis live streaming her. Alt i alt tegner det til at blive en weekend spækket med topunderholdning, og læg dertil dine riskfree bets  – uanset om du vælger at spille pre-match eller live-betting.

Læs vores anmeldelse af den skandinaviske spiludbyder her.

(Artikelfoto: NordicBet)

Få risikofri betting action på fodbold hele tre gange i denne weekend