Få markedets højeste odds på Frankrig som EM-vinder

Unibet er klar med markedets bedste odds på Frankrig som EM-vinder

Fredag aften går det løs ved EM-slutrunden i Frankrig. Netop værtsnationen Frankrig er bookmakernes store favoritter til at tage titlen, og hos Unibet finder du markedets højeste odds på Frankrig. Den populære spiludbyder har boostet oddsene på Les Bleus som EM-vinder – få odds 5.25 på værtsnationen – markedet ligger i blot 4.00. Odds på Frankrig er derfor mere end 30% højere hos Unibet.

Sådan får du boostede odds på Frankrig

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto, kan du blot hoppe videre til næste punkt.
  • Spil på Frankrig til det boostede odds i den specielle “Unibet Featured – Euro 2016”-sektion. Du skal sætte dit spil i denne sektion – spil afgivet i den normale odds-sektion giver dig ikke boostede odds på Frankrig. Du ved at du har fundet den rette sektion, når oddsene er over 5.00 – det kommer de slet ikke i nærheden af i “regulært” spil.

Tag imod markedets højeste odds på Les Bleus her

Det med småt

  • Spillet skal afgives inden turneringens begyndelse, som er fredag d. 10. juni kl. 21.00.
  • Kun single-spil tæller med i denne kampagne. Du kan derfor ikke kombinere dit spil med andre væddemål.
  • Der kan forekomme ændringer i odds og indsatsgrænser. Du får nok ikke lov til at sætte lige det du lyster på Frankrig, da der er massiv værdi i odds 5.25.

Få markedets bedste odds på Frankrig hos Unibet

EM-slutrunden 2016 fløjtes i gang med netop Frankrig i aktion, når hjemmebanefavoritterne tager imod Rumænien på St. Denis i Paris. Forventningerne til værtslandet er store, og mange eksperter sammenligner allerede holdet med EM- og VM-vinderne fra henholdsvis 1984 og 1998. Frankrig har vundet de seneste to gange man har spillet en stor slutrunde på hjemmebane, og 2016 er et godt bud på en gentagelse af de to tidligere triumfer. Med spillere som Pogba, Griezmann, Giroud, Martial og Payet er der masser af offensive kræfter, og heller ikke defensivt mangler holdet styrke. Målmand Lloris, Evra, Koscielny og Kanté er blot fire eksempler på en stjernespækket defensiv.

Frankrig er sammen med Tyskland og Spanien de helt store favoritter til at tage titlen. Med Les Bleus flotte resultater i træningskampene er odds på Frankrig blot faldet yderligere, og Deschamps’ tropper er efterhånden markant favorit foran førnævnte lande.

Husk også at deltage i Unibets store nul-rigtige konkurrence. Du kan også få pengene tilbage på dit vinderspil, hvis dit favorithold ryger ud af turneringen i straffesparkskonkurrence.

Spiludbyderne er naturligvis klar med et hav af bonusser og lækre tilbud til årets største fodbold-begivenhed. Du kan læse alt om de bedste og seneste bonusser her.

Lige nu: Få et risikofrit 100 kr. spil på mobilen hos populære Unibet