Få odds 4.50 på både FCM og FCK i topkamp

Få forhøjede odds på FCM og FCK i holdenes indbyrdes topopgør

Det er tid til et vaskeægte topopgør i Superligaen. Torsdag aften spiller FCM og FCK deres udsatte opgør på MCH Arena i Herning. Spiludbyderen Unibet er klar med et tilbud til alle kunder om forhøjede odds på kampen. Lige nu kan du få odds 4.50 på både FCM og FCK – de regulære odds er blot henholdsvis 2.90 og 2.50, så der er tale om ganske markante forhøjelser.

Sådan får du odds 4.50 på FCM og FCK

  • Opret en konto hos Unibet. Hvid allerede har en konto kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden for dette tilbud. Kampagnesiden finder du lige her.
  • Tilmeld dig kampagnen. Sæt et spil på minimum 100 kr. på enten FC Midtjylland eller FC København i torsdagens Superliga-opgør. Spillet skal være kampodds (1-tal eller 2-tal), single-spil og sættes før torsdag d. 3. marts kl. 18.45.
  • Hvis du vinder dit spil får du gevinsten fra det ordinære odds ubetalt med det samme. Differencen op til det boostede odds får du udbetalt som en bonus senest fredag d. 4. marts. kl. 18.00. Bonussen har følgende gennemspilskrav: Tre gange til min. odds 1.40.

Få forhøjede odds på de to mesterskabsaspiranter her

Det med småt

  • Tilmelding til kampagnen er nødvendig og differencen er underlagt gennemspilskrav.

Eksempel

Du spiller 100 kr. på FCM til odds 2.90. Hvis FCM vinder over FCK, så får du udbetalt følgende med det samme: (100 kr. x 2.90) = 290 kr. Differencen (100 kr. x 4.50) – 290 kr. = 160 kr. bliver udbetalt som en bonus senest på fredag.

Få boostede odds på både FCM og FCK. Du får lige nu odds 4.50 på de to mesterskabsaspiranter.

FC Midtjylland har kniven for struben inden opgøret imod FC København. Det uafgjorte resultat i mod AaB i mandags betyder, at midtjyderne har hele seks point op til københavner-klubben. Det betyder, at alt andet end en sejr til hjemmeholdet vil bringe FCK tættere på det danske mesterskab, så der er tale om en afgørende kamp på heden. Kampen er i øvrigt et udsat opgør fra efteråret, hvor stormen Gorm var skyld i en aflysning. En aflysning som københavnerne bestemt ikke var enige i, så der ligger måske også stadig en smule nag der.

Topkampen mellem FCM og FCK spilles torsdag d. 3. marts kl. 20.00. Du kan se kampen direkte på TV3+ eller følge den i radioen på DR P3.

Unibet er måske landets mest populære spiludbyder, og den skandinaviske bookie tilbyder da også et fremragende produkt. Her på redaktionen rangerer vi spiludbyderen som markedets bedste skarpt forfulgt af Danske Spil og Bet365. Læs hvorfor vi er så vilde med lige netop denne spiludbyder i vores anmeldelse. Husk at Unibet også tilbyder et risikofrit spil på mobilen for 100 kr.

(Artikelfoto: Unibet)

Spil på topopgøret i Superligaen og få forhøjede odds