Få odds 4.50 på at Real Madrid går videre

Få odds 4.50 på at Real Madrid går videre

Få boostede odds på at Real Madrid går videre i Champions League. Tirsdag aften skal det afgøres om Wolfsburgs overraskende sejr over Real Madrid for en uge siden er nok til videre avancement i årets Champions League-turnering. Spiludbyderen Unibet er klar med et lækkert lille tilbud til alle Los Blancos-fans: Få odds 4.50 på at Real Madrid går videre – det regulære odds er blot 1.92.

Sådan får du boostede odds på at Real Madrid går videre i CL

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Tilmeld dig på kampagnesiden – den finder du lige her.
  • Spil min. 100 kr. på at Real Madrid går videre imod Wolfsburg. Spillet skal være et single-spil. Du må gerne spille for mere end 100 kr., men det er kun de 100 kr. du får boostet.
  • Hvis Real Madrid går videre imod folkevognsklubben (første kamp endte 0-2 i Wolfsburg), så får du gevinsten fra dit “almindelige spil” med det samme. Differencen bliver krediteret som en bonus dagen efter. Bonussen er underlagt følgende gennemspilskrav: Tre gange på sport til min. odds 1.40.

Få boostede odds på Real-avancement her

Det med småt

  • Dit kvalificerende spil på at Real går videre skal være et singlespil.
  • Spil fra både mobil og laptop tæller med som kvalificerende spil.
  • Din bonus skal aktiveres i “Min Bonus”-sektionen inden d. 18. april kl. 23.59.

Få boostede odds på at Real Madrid går videre imod Wolfsburg

Tror du at Real Madrid går videre på bekostning af Wolfsburg? Real Madrid var bestemt ikke på toppen i den første kamp i Tyskland, men hjemme på Santiago Bernabéu plejer kongeklubben at vise skræmmende styrke. Zidanes tropper har vist storform på det seneste med syv sejre i de seneste otte opgør – eneste nederlag var netop til Wolfsburg. Kongeklubbens sejr i El Clásico vidner også om at holdet er skræmmende lige nu – når de ellers kan sætte sig op. Reals fire seneste hjemmekampe lyder således: Eibar (4-0), Sevilla (4-0), Roma (2-0) og Celta (7-1).

Wolfsburg-Real Madrid spilles tirsdag d. 12. april og du kan se kampen direkte på TV3 Sport 1.

Husk også at Unibet lige nu tilbyder et risikofrit spil på 100 kr., hvis du endnu ikke har prøvet spiludbyderens mobile app. Læs mere om tilbuddet her. Den populære skandinaviske bookmaker livestreamer også et hav af kampe ganske kvit og frit – læs mere her.

Lige nu: Få forhøjede odds på at Real Madrid kvalificerer sig i CL