Få odds 4 på at Danmark kvalificerer sig til EM

Få odds 4 på at Danmark kvalificerer sig til EM i Frankrig

I morgen går det løs på Friends Arena i Stockholm, og de forskellige spiludbydere er alle klar med en række gode tilbud på kampen mellem de to nordiske arvefjender Sverige og Danmark. Unibet giver i dag fredag odds 4.00 på at Danmark kvalificerer sig til EM – det regulære odds er 1.90, så der er tale om lidt af en gave, hvis du tror på det danske fodboldlandshold. OBS: Tilbuddet gælder kun fredag d. 13. november.

Sådan får du odds 4 på at Danmark kvalificerer sig til EM

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede er kunde kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden for dette tilbud. Kampagnesiden finder du ved at klikke her.
  • På kampagnesiden skal du tilmelde dig for at være berettiget til odds 4 på at Danmark kvalificerer sig til EM.
  • Spil minimum 100 kr. på at “Danmark kvalificerer sig til EM” som en single (spilstop fredag d. 13. november kl. 23.59). Du må gerne spille for mere end 100 kr. på dette udfald, men det er kun de 100 kr. du får odds 4 på.
  • Hvis Danmark kvalificerer sig til EM får du din gevinst fra dit almindelige spil (indsatsen på de 100 kr.) med dette samme. Differencen bliver krediteret til din konto som en bonus onsdag d. 18. november kl. 18.00. Denne bonus skal derefter accepteres under “Min konto” inden d. 23. november kl. 23.59. Bonussen er underlagt følgende gennemspilskrav: Fem gange på sport til min. odds 1.40.

Få odds 4 på at Danmark kvalificerer sig til EM her

Unibet giver dig odds 4 på at Danmark kvalificerer sig til EM

Som det kan ses på ovenstående grafik er spiludbyderen ganske splittet i forhold til hvem der går videre fra EM-kvalifikationsturneringens knock-out-runde. Odds 1.90 på både Danmark og Sverige som kommende EM-deltagere – det bliver ikke mere lige.

Det med småt

  • Tilbuddet gælder kun indtil fredag d. 13. november kl. 23.59.
  • Tilmelding er påkrævet. Skal gøres her.
Få odds 4 på at Danmark kvalificerer til sig til EM i Frankrig 2015