Få odds 4 på Barca i spansk storkamp

Få odds 4 på Barca i storkampen imod Real Madrid

Søndag aften kl. 21.00 står slaget mellem to af verdens bedste fodboldhold, når El Clásico mellem Real Madrid og Barcelona spilles på Camp Nou. Barca er jævnt store favoritter, men hos Unibet kan du helt undtagelsesvist få odds 4 på hjemmeholdet (nuværende odds er 1.73). Cristiano Ronaldo & co. har bestemt ikke imponeret på det seneste, så odds 4 på ærkerivalerne fra Barcelona er bestemt værd at overveje.

Sådan får du odds 4 på Barca i El Clásico

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede er kunde kan du blot springe til næste punkt.
  • Log ind på Unibet, gå til kampagnesiden for denne promotion og registrér dig.
  • Spil mindst 100 kr. på Barca-sejr som singlespil (1X2-væddemål). Spillet skal sættes før kampen begynder.
  • Vinder Barca får du din gevinst fra dit almindelige spil med dette samme – i skrivende stund giver hjemmeholdet odds 1.73. Differencen udbetales som en bonus indenfor 24 timer efter kampens resultat foreligger. Bonuspengene skal omsættes fem gange til minimum odds 1.40 før de er spillet fri. Kombinationsspil mellem live og pre-match-spil vil ikke tælle med i omsætningen.

Det med småt

  • Registrering til kampagnen er nødvendig.
  • Tilbuddet er kun gældende på pre-match single 1X2-spil på FC Barcelona-Real Madrid, som spilles søndag d. 22. marts 2015 kl. 21.00.
  • I tilfælde af odds på Barca falder, vil du modtage differencen som bonus for det lavest handlet odds. Spiller du eksempelvis på Barcelona til odds 1.73 og det efterfølgende falder til odds 1.60, som det laveste odds, vil du få 173 kr. i kontanter for et 100 kroners spil og bonussen vil stige til 240 kr. (100 x (4.00-1.60)).
  • Hvis du spiller for mere end 100 kr. på Barca vil kun de 100 kr. tælle med i forbindelse med dette tilbud.

Få odds 4 på Barca i El Clásico

Tilbuddet om odds 4 er ikke det eneste gode tilbud som Unibet har i ærmet. Spiludbyderen giver dig også 400 kr. tilbage på tabte væddemål på tre udvalgte væddemålstyper, hvis der falder et straffespark på Camp Nou. Der er ingen gennemspilskrav i forbindelse med de refunderede midler, så der er tale om et ganske fint tilbud. Læs mere om cashback-tilbuddet her.

Den spanske storkamp mellem FC Barcelona og Real Madrid fløjtes i gang søndag d. 22. marts kl. 21.00 og kan ses direkte på Canal 9. Hvis du ikke kan se Canal 9, kan du live-streame kampen ganske gratis hos Unibet. Det eneste det kræver er, at du har penge på din Unibet-konto.

Se El Clásico gratis hos Unibet

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs om Unibets velkomstbonus på 1.000 kr.

Bliv kunde og få gratis spil på mobilen

Opret konto hos Unibet og oplev markedets største udvalg af tilbud