Få odds 8 på Bendtner imod Frankrig

Få odds 8 på at Bendtner scorer imod Frankrig

Søndag aften spiller det danske landshold imod Frankrig på Stade Geoffroy-Guichard i St. Etienne. Nicklas Bendtner er ugens mest omtalte landsholdsspiller efter sit hattrick imod USA, og Unibet er derfor klar med et godt tilbud på den danske “Lord”. Få odds 8 på at Bendtner scorer imod Frankrig – det regulære odds er blot 4.30.

Sådan får du odds 8 på Bendtner imod Frankrig

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto hos spiludbyderen kan du blot springe videre til næste punkt.
  • Log ind på din konto og gå til kampagnesiden for denne Bendtner-promo. På kampagnesiden skal du tilmelde dig.
  • Spil mindst 100 kr. på Bendtner til at score imod Frankrig (prematch/før kampen starter). Oddset er 4.30 i skrivende stund.
  • Scorer Bendtner imod Frankrig får du din gevinst fra dit almindelige spil med dette samme. Differencen op til odds 8 får du som en bonus dagen efter.

Få odds 8 på Bendtner her

Det med småt

  • Tilmelding til kampagnen er påkrævet. Spiller du for mere end 100 kr. på Bendtner er det kun de 100 kr. som du får boostet odds på.
  • I tilfælde af at odds på Bendtner falder op til kampstart, vil du modtage differencen som bonus for det lavest handlet odds. Spiller du f.eks. på Bendtner-scoring til odds 4.30 og odds falder til odds 4.00 som det laveste odds, vil du få 430 kr. i kontanter for et 100 kr. spil og bonussen vil stige til 370 kr. (100 x (8.00-4.30)).
  • Bonuspengene skal spilles igennem fem gange til min. odds 1.40 før de er spillet fri. Kombinationsspil mellem live og pre-match-spil tæller ikke med i omsætningen.

Frankrig-Danmark odds fra Unibet

Venskabskampen mellem Frankrig og Danmark spilles søndag d. 29. marts kl. 21.00 i St. Etienne og vises direkte på Kanal 5.

Opret konto hos Unibet og få odds 8 på Bendtner imod Frankrig