Få odds boost på fire cup-finaler

Få odds boost på fire store cup-finaler

Lørdag er det store cup-finale dag i Europa. Hele fire cup-finaler fra fire af de store fodboldnationer byder dagen på, og Unibet er klar med et tilbud om odds boost på storfavoritterne. Hvis du tror at Arsenal, Dortmund, PSG og Barcelona vinder, så får du odds 6.00 imod det regulære odds på 4.98. Det er 20% oven i hatten og bestemt værd at tage med.

Tilbuddet gælder også for et målscorer-spil på Alexis Sanchez, Ibrahimovic og Messi. Scorer de tre superstjerner i deres respektive kampe, så får du odds 6.00. Det regulære odds er pt. 4.75, så med +26% er der også her tale om lidt af et boost.

 

Sådan får du odds boost på fire cup-finaler

Få odds boost på fire cup-finaler

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede er kunde kan du blot gå til næste punkt.
  • Log ind på din Unibet-konto. Gå til Sport og til venstre: Fodbold → Specials → Odds Boost. Der kan du sætte dit væddemål på de fire favoritter. Favoritterne er henholdsvis; Paris SG over Auxerre, Dortmund over Wolfsburg, Barcelona over Bilbao og Arsenal over Aston Villa.

Det med småt

  • Der er spilstop lørdag d. 30. maj kl. 18.30, hvor den engelske FA Cup-finale mellem Arsenal og Aston Villa fløjtes i gang.

Få odds boost her

Få odds boost på Alexis Sanchez, Ibrahimovic og Messi

Få odds boost på Messi, Sanchez og Ibrahimovic

  •  Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede er kunde kan du blot gå til næste punkt.
  • Log ind på din Unibet-konto. Gå til Sport og til venstre: Fodbold → Specials → Odds Boost. Der kan du sætte dit væddemål på de tre superstjerner. Målscorerne er henholdsvis; Ibrahimovic i Paris SG – Auxerre, Messi i Barcelona – Bilbao og Alexis Sanchez i Arsenal – Aston Villa.

Det med småt

  • Der er som med ovenstående spil også spilstop lørdag d. 30. maj kl. 18.30.

Få odds boost her

Den store pokalfinale-dag i europæisk fodbold sparkes i gang kl. 18.30, når den traditionelle FA Cup-finale på Wembley spilles. Årets finalister er Arsenal og Aston Villa. Arsenal er ikke overraskende ret store favoritter, men Aston Villa har i Christian Benteke en angriber, der kan gøre livet surt for alle. Kl. 20.00 står den på tysk pokaldrama, når Borussia Dortmund skal forsøge at give Jürgen Klopp en pokal-triumf i den sympatiske træners sidste kamp for klubben. Modstanderen er Wolfsburg (måske med Nicklas Bendtner på bænken), så der er lagt op til lidt af et brag i Berlin.

Kl. 21.00 går det løs i den franske hovedstad, hvor storfavoritterne fra PSG tager imod Auxerre fra Ligue 2. Zlatan og co. er kæmpefavoritter, og alt andet end en sikker sejr vil være en sensation. Den store pokalfinale-dag afrundes i Spanien, hvor duellen står i mellem Athletic Bilbao og giganterne fra FC Barcelona. Barcelona kan med mesterskabet i hus og en Champions League-finale i næste uge jagte The Treble.

FA Cup-finalen Arsenal-Aston Villa spilles lørdag d. 30. maj. kl. 18.30 og kan ses direkte på 6’eren.

DFB Pokal-finalen Dortmund-Wolfsburg spilles lørdag d. 30. maj. kl. 20.00 og kan ses direkte på TV3 Sport 1.

Coupe de France-finalen Auxerre-PSG spilles lørdag d. 30. maj. kl. 21.00 og kan ses direkte på Eurosport 1.

Copa del Rey-finalen Athletic Bilbao-Barcelona spilles lørdag d. 30. maj. kl. 21.30 og kan ses direkte på 6’eren.

Spil på fire cup-finaler lørdag d. 30. maj og få to gange odds boost