Få pengene tilbage hvis Serena Williams vinder OL-guld

Få pengene tilbage hvis Serena Williams vinder OL-guld

Få pengene tilbage hvis Serena Williams vinder OL-guld. Sådan lyder tilbuddet fra spiludbyderen Unibet, som hermed opfordrer sine kunder til at sætte en mønt eller to på en af amerikanerens mange rivaler. Den forsvarende olympiske mester, Serena Williams, er naturligvis kæmpefavorit til at gentage triumfen fra OL i London. Du kan lige nu hente odds 2.30 på at verdens bedste kvindelige tennisspiller tager guldet i Rio. Serena har dog haft en lidt blandet sæson, så måske er der fidus i at spille en af hendes konkurrenter?

Sådan får du cash-back hvis Serena Williams vinder OL-guld

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Spil på en vinder af OL-turneringen. Du kan vælge mellem alle andre end Serena Williams. Hvis amerikaneren alligevel tager titlen får du dine penge retur – op til 350 kr. – uden krav om yderligere omsætning.

Få cash-back forsikring på OL-tennis her

Det med småt

  • Tilbuddet om cash-back i fald Serena Williams vinder OL-guld gælder til og med turneringens start lørdag d. 6. august.
  • Kun indsatser op til 350 kr. refunderes. Spil med højere beløb tæller ikke med i en evt. refundering.
  • Refunderingen bliver foretaget senest 48 timer efter at resultatet foreligger. Turneringens finale finder sted lørdag d. 13. august.

Få cash-back på op til 350 kr. hvis Serena Williams vinder OL-guld

Ved OL-turneringen i Rio er der kun 64 deltagere med, så vejen til en triumf er lidt kortere sammenlignet med en Grand Slam-turnering. “Blot” seks sejre er nok til at give dig sejren, men det i sig selv er også svært. Serena Williams er den altoverskyggende favorit i damesingle. Vinderne af henholdsvis årets Australian Open og French Open, Angelique Kerber og Garbiñe Muguruza, er de nærmeste udfordrere. Den danske bannerfører Caroline Wozniacki spås heller ikke store chancer ved turneringen i Rio. Odds 67 kan du hente på danskeren, der ikke har spillet imponerende i denne sæson.

Tror du ikke at Serena Williams vinder OL-guld? Så er dette tilbud lige noget for dig. Du garderer dig nemlig imod en sejr til den amerikanske legende. Turneringen i Rio spilles i øvrigt på et forholdsvist hurtigt underlag, som vi kender det fra primært hardcourt-turneringerne USA. Det bør favorisere powerkvinderne Serena, Muguruza og Kerber en smule. Blandt turneringens mest prominente afbud finder vi Victoria Azarenka, Simona Halep, Belinda Bencic og Dominika Cibulková.

Husk at spiludbyderne flyder over med gode tilbud og bonusser op til OL i Rio. Se en oversigt over markedets bedste tilbud lige nu. Hvad sker der hvis en spiller trækker sig fra turneringen med en skade? Se listen med de meget forskellige tennis betting regler.

(Artikelfoto: James Boyes / Flickr)

Lige nu: Få et risikofrit 100 kr. spil på mobilen hos populære Unibet