Få risikofrit livebet på Super Bowl

Få risikofrit livebet på Super Bowl 50 mellem Denver Broncos og Carolina Panthers

Få 100 kr. risikofrit livebet på Super Bowl. Sådan lyder tilbuddet fra Unibet ifm. årets største sportsbegivenhed i USA. Natten til mandag tørner Denver Broncos og Carolina Panthers sammen i Super Bowl 50 i San Francisco, og den populære spiludbyder er naturligvis på banen med et lækkert tilbud. Tilbuddet om et risikofrit livebet på Super Bowl er 100% uden risiko for dig – du kan ikke tabe!

Sådan får du et 100 kr. risikofrit livebet på Super Bowl

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Log ind på din Unibet-konto og acceptér tilbuddet om et risikofrit livebet på Super Bowl. Tilbuddet er tilgængelig under “Min Bonus” fra kl. 00.30 d. 8. februar 2016. Du kan tage imod tilbuddet lige her.
  • Sæt et 100 kr. livebet på Super Bowl. Vinder du får du din gevinst som sædvanlig. Taber du får du din indsats retur uden krav om gennemspil. Dermed er dit livebet 100% uden risiko for dig.

Spil med på Super Bowl her

Det med småt

  • Tilbuddet er gældende i tidsrummet 00.30-03.30 mandag d. 8. februar 2016.
  • Det risikofrie livespil kan kun benyttes på Super Bowl 50.

Få risikofrit livebet på Super Bowl hos Unibet

Spiludbyderens faste NFL-ekspert Jesper Elming er i nedenstående videoptakt klar med sit bud på henholdsvis en Super Bowl-vinder og en fidus til MVP-spillet (Most Valuable Player). I sidstnævnte spil er eksperten klar med et ganske frisk bud på forsvarsstjernen hos Denver Broncos Von Miller. Von Miller fås i skrivende stund til odds 21, og det må bestemt betegnes som et særdeles godt bud til afbenyttelse af det risikofrie livebet på Super Bowl.

Spil på Peyton Manning, Cam Newton og alle de andre her

Super Bowl 50 mellem Denver Broncos og Carolina Panthers spilles natten ml. søndag d. 7. februar og mandag d. 8. februar 2016. Kampen er programsat til at begynde kl. 00.30 og du kan se hele molevitten direkte på TV3+. Coldplay optræder i det traditionsrige halftime-show – måske/måske ikke sammen med Beyonce.

Det er ikke kun Unibet som er klar med gode tilbud. Tjek også nedenstående to gode tilbud ud.

Spil på Super Bowl 50 og vind NFL-tur til London.

Quiz dig til store præmier i gigantisk Super Bowl-konkurrence.

Endelig er Danske Spil ude med odds på om Morten Andersen lørdag optages i NFL Hall of Fame.

(Artikelfoto: Jeffrey Beall / Flickr)

Spil på Super Bowl 50 mellem Denver Broncos og Carolina Panthers